Головні серіали вересня: «Емілі в Парижі», «Пінгвін», «Аґата увесь час» та «Сутінки богів»
Головні серіали вересня: «Емілі в Парижі», «Пінгвін», «Аґата увесь час» та «Сутінки богів»

Головні серіали вересня: «Емілі в Парижі», «Пінгвін», «Аґата увесь час» та «Сутінки богів»

Цього вересня вирушаємо у Рим разом з головною героїнею серіалу «Емілі в Парижі», вестимемо розслідування з Ніколь Кідман, а також чаклуватимемо з відьмами з коміксів Marvel у серіалі «Аґата увесь час» та підкорюватимемо злочинний світ Ґотема у «Пінгвіні».

Головні серіали вересня: «Емілі в Парижі», «Пінгвін», «Аґата увесь час» та «Сутінки богів» - Фото 1

  • «Чудова пара» (міні-серіал)

Прем'єра: 5 вересня

Детективний міні-серіал від Netflix та режисерки Сюзанн Бір, де одну з головних ролей виконує Ніколь Кідман. Це історія про багату й впливову американську родину, яка влаштовує масштабне весілля для свого сина, проте свято псує... приголомшлива смерть. І тепер усі під підозрою.

  • «Емілі в Парижі» (4-й сезон, 2 частина)

Прем'єра: 12 вересня

Друга частина нового сезону пригод знаменитої маркетологині Емілі Купер (Лілі Коллінз) покаже її перше Різдво з Ґабріелем (Лукас Браво), а також її подорож до сонячного Риму з загадковим молодим чоловіком.

  • «Король Талси» (2-й сезон)

Прем'єра: 15 вересня

У цій кримінальній драмі Сильвестр Сталлоне грає мафіозі, який після виходу на свободу з в'язниці вирішує збудувати свою кримінальну імперію.

  • «Аґата увесь час» (міні-серіал)

Прем'єра: 18 вересня

Цей спін-оф міні-серіалу Marvel «Ванда/Віжен» розповість про те, як могутня відьма Аґата Гаркнесс (Кетрін Ган) влаштовує відьомський шабаш і намагається повернути свої сили, які забрала у неї Багряна відьма (Елізабет Олсен).

  • «Пінгвін» (міні-серіал)

Прем'єра: 19 вересня

Колін Фаррелл повертається в образі відомого кримінального авторитета з фільму «Бетмен» 2022 року, який боротиметься за владу у Ґотемі. Але на його шляху стає безжальна Софія Фальконе (Крістін Міліоті), донька Кармайна Фальконе.

  • «Сутінки богів» (міні-серіал)

Прем'єра: 19 вересня

Нове багатосерійне аніме від культового режисера Зака Снайдера, який нещодавно зняв для Netflix дилогіяю «Бунтівний Місяць», відправить глядачів у світ скандинавської міфології та розповість про відважну воїтельку, яка кидає виклик богам.

Який з цих серіалів ви чекали найбільше? Вони виправдали ваші сподівання? Діліться своїми враженнями у коментарях.

Джерело матеріала