Кличко хоче закрити Центральний автовокзал
Кличко хоче закрити Центральний автовокзал

Кличко хоче закрити Центральний автовокзал

58022546

Про це повідомляє видання “КиевВласть“.

Голова КМДА Віталій Кличко просить владу країни закрити Центральний автовокзал міста, а вокзали “Полісся” і “Південний” з власності держпідприємства передати на баланс Києва.

Відповідний лист голова КМДА надіслав віце-прем’єр-міністру України, міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимиру Гройсману, на що отримав доручення відпрацювати це питання з Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Мінфіном, Мін’юстом та Фондом держмайна.

Читати лист.

Кличко заявив, що Центральний автовокзал Києва, розташований на Московській площі, завантажує столичні вулиці громіздкими автобусами, зменшуючи пропускну здатність доріг, а скупчення транспорту в центрі міста забруднює повітря.

“Оскільки найближчим часом планується відкриття практично на виїзді з міста автостанції “Теремки”, доцільно перерозподілити все відправлення з Центрального вокзалу між автостанціями” Теремки “та” Південна “, – заявив мер Києва.

Київські урбаністи ж вважають, що недоцільно створювати автостанції на відстані більше, ніж 150-200 метрів від станції метро, а до автостанції “Теремки” така відстань становить близько одного кілометра. Також пропонують звернути увагу на автостанцію біля залізничного вокзалу, яка давно перетворює цей район на сміттєзвалище.

  • #Автобус
  • #Кличко
  • #Транспорт

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader