Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY
Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY

Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY

Нова колекція KULAKOVSKY обертається навколо ідеї гнучкості та її важливості для життя в нестабільних умовах сучасного світу. Артур Кулаковський минає свої спогади про безтурботне дитинство на узбережжі Одеси і зосереджується на сьогоденні та змінах, які воно принесло.


Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY - Фото 1

Зіткнутися з викликом, адаптуватися та процвітати, незважаючи на всі труднощі — мислення, яке стало джерелом натхнення для осінньої колекції KULAKOVSKY. Воно відображено в геометрії силуетів, виборі матеріалів і колірній гамі. «Практичний міський мінімалізм», як його називає Кулаковський, поєднує утилітарний повсякденний одяг унісекс зі сміливими, сексуальними, ультра жіночими речами, які разом формують гардероб сучасних міських жителів.

Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY - Фото 2
Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY - Фото 3

Культові моделі бренду поєднуються з класичним кроєм: жакет JEFFREY, який поєднує офіційний однобортний крій із еластичним подолом, або укорочений двобортний піджак BRIANA з культовою об’ємною формою рукавів KULAKOVSKY. Чіткі силуети з підкладеними плечима, предмети робочого одягу та елементи спортивного відпочинку відображають внутрішню силу, яка зазвичай ховається за зовнішньою чуттєвістю та крихкістю. Ці якості, з іншого боку, представлені м’якими текстурами замші та розкішної шкіри поні, силуетами, що облягають тіло, і додаванням корсету. Наприклад, сміливе та сексуальне пальто GIA підкреслює вигини, але виглядає різко та вишукано. Витончена елегантність знайшла своє місце в двобортних тренчах і шубах — об’ємних, теплих і пишних.

Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY - Фото 4

Палітра кольорів нагадує палітру міста: мідний метал, бежеві відтінки будівельної цегли, темно-чорні відтінки смоли та бризки червоного, як нічні вогні, співіснують із землистими тонами темно-коричневого і смарагдово-зеленого.
Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY - Фото 5
Практичний міський мінімалізм у новій осінній колекції KULAKOVSKY - Фото 6


Джерело матеріала
loader