Марина та Євген Шагови стануть спікерами ELLE Active Forum і розкриють всі секрети age management
Марина та Євген Шагови стануть спікерами ELLE Active Forum і розкриють всі секрети age management

Марина та Євген Шагови стануть спікерами ELLE Active Forum і розкриють всі секрети age management

Вже 26 жовтня в київському UNIT.CITY відбудеться дев’ятий міжнародний ELLE Active Forum, присвячений суспільно важливим темам. Захід проходитиме у форматі серії панельних дискусій, що збирають разом лідерів думок від впливових громадських і ділових організацій для обговорення актуальних соціальних питань. Мета форуму — створити платформу для обміну ідеями, досвідом і найкращими практиками. 

Темою однієї з лекцій стане «Age management і посилення енергійності та працездатності».

Спікери лекції — Марина та Євген Шагови, співзасновники преміальної клубної клініки Age Management System.

Марина Шагова є головним лікарем преміальної клубної клініки AM System, керівник напряму «Естетична медицина». Спеціалізація: косметолог та щелепно-лицевий хірург. Досвід роботи — 19 років.

Євген Шагов — перший ейдж-менеджер країни, к.мед.н.  Засновник та CEO онлайн сервісу GAMA Consulting. Медичний керівник Global Age Management Academy. Автор низки книг з новітньої превентивної медицини. Доцент Київського Медичного Університету.

«Гормони керують нами, нашим життям. Саме вони обумовлюють наш емоційний та фізичний стан, наш зовнішній вигляд … Ми можемо керувати ними!» — впевнені Марина та Євген Шагови.

Під час своєї лекції спікери розкриють такі питання:

  1. Як сучасній жінці ефективно турбуватись про своє здоровʼя. Чому і коли косметологія не працює.
  2. Які результати може отримати кожна жінка, якщо почне свідомо користуватися інструментами age management.
  3. Вплив гормонального дисбалансу на нашу зовнішність та якість життя.
  4. І головне — представлять чіткий план дій для виразних змін та покращення маркерів здоров’я.

Гості події зможуть отримати гарантовані подарунки від партнерів форуму. ANSWEAR.UA дарує сертифікат на шопінг номіналом 1000 гривень за стандартним і 1500 грн за VIP-квитком. Крім того, промокод ELLE24 на шопінг від Answear.ua дає додаткові -5% на товари, позначені на сайті червоними цінниками, і -20% на нові колекції, позначені чорними цінниками. Знижки діють на весь асортимент інтернет-магазину ANSWEAR.ua до 6 листопада 2024 року. Промокод є багаторазовим, тому його можна застосувати на необмежену кількість замовлень. Від beauty-партнерів ви отримаєте набір семплів для догляду за шкірою обличчя, тіла та волосся Collistar за стандартним квитком або аналогічний набір мініатюр та семплів за VIP, сертифікати у розмірі 300 грн та 500 грн (стандарт та VIP) від Brocard.

Настрій під час форуму забезпечить німецьке ігристе Latinium.

Стежте за новинами на ELLE.UA та на сторінці форуму, щоб першими дізнатися імена спікерів форуму-2024. Придбати квиток можна за посиланням. Ми також згадуємо, як проходив попередній форум.

Увага!
У разі повітряної тривоги всі учасники форуму мають пройти до укриття цивільного захисту, розташованого на території UNIT.City.


Джерело матеріала
loader