Горор «Крик 7» вийде у 2026 році, в ньому зіграє Нів Кемпбелл
Горор «Крик 7» вийде у 2026 році, в ньому зіграє Нів Кемпбелл

Горор «Крик 7» вийде у 2026 році, в ньому зіграє Нів Кемпбелл

Акторка Нів Кемпбелл підтвердила свою участь у сьомій частині хітової франшизи жахів «Крик», звідки звільнили Меліссу Барреру (що спричинило гучний скандал), а також повідомила дату виходу нового фільму.

Горор «Крик 7» вийде у 2026 році, в ньому зіграє Нів Кемпбелл - Фото 1

Слешер «Крик 7» буде наступною частиною, що поверне легендарну героїню Сідні Прескотт, хоча попередні фільми вже розповідали про нове покоління на чолі з сестрами Сем і Тарою Карпентерами. Проте Меліссу Барреру, яка грала Сем, звільнили через її підтримку Палестини, а після цього франшизу покинула Дженна Ортеґа, виконавиця ролі Тари.

Кемпбелл повідомила про своє повернення в Instagram, опублікувавши пост, який розкриває, що «Крик 7» прибуде в кінотеатри 27 лютого 2026 року.

Горор «Крик 7» вийде у 2026 році, в ньому зіграє Нів Кемпбелл - Фото 2

Також відомом, що разом з Кемпбелл повернеться Кортні Кокс в образі Ґейл Везерс, яка знову зіштовхнеться з вбивцею у масці Ґоустфейса.

Сьомий фільм буде першою частиною цієї франшизи, яку зніме сценарист горорів «Крик», «Крик 2» та «Крик 4» Кевін Вільямсон. Раніше планувалося, що в режисерському кріслі проєкту буде Крістофер Лендон, відомий за слешерами «Щасливий день смерті» та «Химери».

Джерело матеріала
loader