Репер Емінем вперше стане дідусем: відео його реакції на новину
Репер Емінем вперше стане дідусем: відео його реакції на новину

Репер Емінем вперше стане дідусем: відео його реакції на новину

Американський репер Емінем стане дідусем. Про це стало відомо із кліпу, який виконавець опублікував на своїй сторінці на YouTube на трек Temporary, записаний разом зі співачкою Skylar Grey.

Хейлі Джейд Скотт - єдина біологічна дочка Емінема від його колишньої дружини Кімберлі Енн Скотт. Хейлі народилася у 1995 році і, за словами музиканта, саме завдяки дочці він зміг «взятися за розум». Зірковий батько присвятив їй пісні Mockingbird, Hailie's Song та багато інших.

Кліп складається з домашнього сімейного архіву репера, на яких видно, як росте та змінюється його дочка. В одній зі сцен репер сидить на сходах перед будинком, а 28-річна Хейлі вручає батькові футболку команди з американського футболу Detroit Lions з написом «дідусь» та показує знімок УЗД.

Після виходу кліпу дочка Емінема опублікувала в Instagram фотографію зі своїм чоловіком Еваном МакКлінтоком та підписала її: «Mom & Dad est. 2025» («Мама та Папа з 2025 року»). Підлогу та ім'я дитини батьки поки не розголошують.

Дочка Емінема познайомилася з майбутнім чоловіком у Мічиганському державному університеті, де навчалася на психолога. Весілля Евана МакКлінтока та Хейлі Джейд Скотт відбулося у травні 2024 року. Пара разом уже понад вісім років.

Репер Емінем вперше стане дідусем: відео його реакції на новину - Фото 1

Трек Temporary увійшов в останній альбом Емінема The Death of Slim Shady, випущений у липні 2024 року. У нових треках музикант «ховає» своє альтер-его — Сліма Шейді. Від імені цього ліричного героя Емінем виконував свої пісні, починаючи з кінця 1990-х. Новий альбом очолив чарт Billboard 200 першого тижня після релізу.

Джерело матеріала
loader