Вийшов офіційний тизер фільму «Потяг у 31 грудня»
Вийшов офіційний тизер фільму «Потяг у 31 грудня»

Вийшов офіційний тизер фільму «Потяг у 31 грудня»

Вийшов офіційний тизер новорічної кінострічки «Потяг у 31 грудня», яка вийде в кінопрокат 1 січня 2025 року.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Цей фільм стане подякою Укрзалізниці, яка від початку повномасштабного вторгнення рятує мільйони життів і повертає людей додому», - зазначили творці стрічки FILM.UA Group.

Головний герой – провідник «Укрзалізниці» Микола Іванович, якого грає Станіслав Боклан. 31 грудня він вирушає у свій останній службовий рейс, після якого має вийти на пенсію, хоч іще не зовсім готовий до цього. Чоловік планує спокійно зустріти Новий рік, оскільки вважає, що традиційно в цей період потяги порожні. Однак тієї ночі у вагоні збереться дуже строката компанія: наречена-втікачка, подружжя на межі розлучення, гіперактивна вагітна та бухгалтер-інтроверт, з яким важко порозумітися.

Читайте також: Українська комедія «Уроки толерантності» вийшла в прокат у Польщі

Як повідомляв Укрінформ, фільм «Потяг в 31 грудня» створено без залучення державних коштів.

Режисер фільму Олег Борщевський («DZIDZIO Контрабас», «Скажені сусіди. Нові історії»). Автори сценарію Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Кирило Тимченко («Скажене весілля», «Скажені сусіди», «Останній москаль»). Співпродюсери Юрій Горбунов та Зоя Сошенко, яка також є автором ідеї.

Читайте також: У Чилі вийшов у прокат анімаційний фільм «Мавка»

У фільмі знялися Станіслав Боклан, Катерина Кузнецова, Артемій Єгоров, Влад Нікітюк, Лілія Ребрик, Юрій Горбунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Цвелікова, Володимир Ніколаєнко, Макс Девізоров та інші.

Фото: ФБ/zoya.soshenko



Джерело матеріала
loader