Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів
Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів

З приходом осінньої прохолоди, дощів і пронизливих вітрів ми традиційно звертаємося до колекцій українських брендів, щоб додати до свого гардероба теплих речей, які рятуватимуть у таку погоду. Зібрали для вас нові пропозиції дизайнерів, серед яких і пуховики, і пальта, й елегантні вечірні сукні, і спортивний одяг, й аксесуари, які довершать будь-який образ.

FREO

Цього сезону команда відшукала натхнення у класиці й запропонувала лінійку, де кожен елемент здається водночас знайомим і новим.

Ретельно відібрані матеріали та ручна робота не лише підкреслили витонченість кожного айтему, але й відобразили відданість бренду принципам сталого розвитку. Натомість силуети та благородна палітра зробили предмети позачасовими й завжди актуальними позиціями гардероба.

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 1

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 2

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 3

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 4

SAYYA

У своїй новій колекції SAYYA втілив дух і стиль легендарної Еді Седжвік, відтворюючи естетику попарту і модної епохи 1960-х. 

Граючи з контрастними текстурами та яскравою палітрою кольорів, бренд залишився вірним своїм принципам та представив низку трендових предметів, серед яких вироби з мохеру та ангори ручної роботи, шовкові костюми та сукні-сорочки з пір`ям, елементи печворку, різноманітний верхній одяг і пухнасті шарфи. 

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 5

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 6

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 7

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 8

MARCHI

Зараз кожен із нас, як ніколи, розуміє, що щастя — у простих і водночас важливих речах: комфорті, надійності та стабільності, яких останнім часом нам так не вистачає. Сила нової колекції бренду також втілилася у вишуканій простоті. При її розробці команда MARCHI надихалася звичайним життям — тим, що нас оточує кожного дня, тому створила колекцію, яка дарує почуття затишку та спокою. 

Оскільки восени та взимку ми особливо потребуємо тепла, ключовим елементом лінійки залишився верхній одяг — куртки та пуховики. Моделі нової колекції поєднали в собі комфорт та елегантність. Кожна річ — незалежно від того, чи це ніжний пуховик з поясом, чи ефектний яскраво-червоний пуфер — підкреслює унікальність та індивідуальність.  

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 9

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 10

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 11

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 12

KATSURINA

Нова колекція бренду втілює любов до затишку та функціональності. Part Two: Into the Warmth — продовження Part One: With the Wind, яке повертає до початків бренду. Вже дев’ятий рік поспіль пуховики KATSURINA стають невіддільною частиною зимового гардероба, даруючи відчуття тепла навіть у найхолодніші дні. До останньої колекції, зокрема, увійшли парка у кольорі хакі, чорна стьобана куртка та довгі й короткі пуховики в трьох кольорах: білому, сірому та чорному. 

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 13

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 14

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 15

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 16

minnim

Бренд представив осінній кампейн, наповнений денімовими бестселерами, які стануть вдалим доповненням сезонного гардероба та впевненою базою восени та взимку. У фокусі уваги — функціональність, естетичність та стійкість.

FW24 від minnim — це актуальні вільні моделі джинсів, виготовлені зі щільного структурного деніму зі 100% органічної бавовни. Їхня родзинка — це якісний денім, що не втрачає форму і не витягується. Це дозволяє носити джинси мінімум 8 сезонів без втрати якості чи естетики. 

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 17

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 18

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 19

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 20

OCEAN x SILK

Колекція заснована на ідеї, що натуральний шовк — це символ розкоші, на яку заслуговує кожна у своєму повсякденному житті. Тканини кольору гіркого шоколаду надають вишуканості виробам та захоплюють глибиною свого відтінку. Разом із класичними моделями з чорного шовку, трикотажу та мережива колекція підкреслює витонченість і природну жіночність. Легкі, струмливі матеріали дарують відчуття абсолютного комфорту та свободи руху, огортаючи тіло невагомістю. До лінійки увійшли мінісукні з довгим рукавом, моделі довжини максі з відкритою спиною, комплекти з сорочкою та брюками, а також спідня білизна. 

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 21

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 22

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 23

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 24

CЇX

Осінній кампейн бренду натхнений естетикою фехтування та епохою Відродження. Вироби поєднують вечірню вишуканість з повсякденною функціональністю, тому спортивний стиль та ніжні сукні ідеально доповнюють одне одного. 

За основу силуетів СЇХ взяв форму для фехтування з її чіткими лініями та переосмислив у власній стилістиці. Так з`явилися блуза-анорак, жакет і верхній одяг, що нагадує куртку для вправ зі шпагою. Фехтувальні штани переродилися в брюки з низькою посадкою з легкої вовни, джогери й спортивні штани з кантом. При створенні колекції дизайнерка Соломія Олійник надихалась також костюмерним мистецтвом кінострічки «Ще одна з роду Болейн». В центрі уваги — мініспідниця, яка складається з двох елементів: білої основи з рюшами та чорної баски. 

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 25

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 26

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 27

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 28

RITO

У новій колекції FW 2024/25 бренд RITO запропонував пізнати різноманіття українського культурного коду досліджуючи тяглість символів вишивки. Одяг поєднав у собі стародавні орнаменти з сучасними тенденціями.

Спершу команда дослідила візерунки, які закодовані у рушниках Західного Полісся, зокрема орнаменти, які складаються з комбінації рун та хреста. Далі зосередилася на виборі матеріалів, особливо жакарді, який дозволив відтворити традиційну українську техніку вишивки «низинкою» і її здатність зберігати однаковий візерунок на двох сторонах тканини.

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 29

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 30

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 31

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 32

Ciselés

Ciselés — бренд, що перетворює веганську шкіру на полотно для самовираження. Преміальна екошкіра, з якої створено вироби, демонструє не тільки високу якість, а й еластичність, що дозволяє їй огорнути все тіло. Завдяки гладкій текстурі та ніжному покриттю, вона не поступається своєму аналогу тваринного походження, забезпечуючи стильні образи без компромісів у зовнішньому вигляді чи етиці.

Мінімалістична лінійка виробів, створених у концепції «другої шкіри» стала втіленням точності у кожній деталі, що покликане виділити й підкреслити природну красу тіла. До колекції увійшли боді, мінісукні, комбінезони, комплекти з легінсами й топами, а також спідниці. 

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 33

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 34

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 35

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 36

STIMMA

Сьогодні рух є не тільки формою фізичної дії, а й глибоким життєвим підходом. Це філософія, яка проникає в усі аспекти життя, формуючи цінності, пріоритети та підхід до кожного дня. Рух допомагає не тільки долати відстані, але й розвиватися, змінюватися та знаходити гармонію з сучасним світом. Move Collection від STIMMA втілює цю філософію, пропонуючи одяг, що відповідає свободі, легкості та динаміці нашого часу.

Кожен айтем колекції — це поєднання стилю та функціональності. Картаті сорочки, джинси, кардигани, трикотажні спідниці та куртки створені, щоб адаптуватися до будь-якого сценарію сучасного життя — від рутинних офісних справ до моментів спонтанної радості на вечірніх прогулянках містом.

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 37

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 38

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 39

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 40

JUNA

Осінь — це час, коли ми знову відкриваємо для себе красу повсякденних моментів: затишок теплих вечорів із чашкою гарячого шоколаду, шурхіт листя під ногами, нові можливості, які приносить цей сезон. Це стало натхненням для нової колекції від JUNA FEELINGS. Кожна сумка передає особливу історію, що народжується в дотику до тканини та витончених ліній, дозволяючи кожній жінці виразити себе без слів і почати новий день так, як вона відчуває.

Колекція поєднує естетику з функціональністю через об`ємні форми, які легко інтегрувати в будь-який осінній гардероб. Вони створені для тих, хто шукає не лише красу, але й практичність та місткість, не йдучи на компроміси. Сумка Delight, представлена в нових відтінках, залишається одним із фаворитів бренду, вона виконана із замші та гладкої шкіри. Модель Bliss — нова форма в колекції, орієнтована на жінок, які потребують зручності й простору, а Serenity з її округлою формою додає гардеробу м`якості й водночас практичності.

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 41

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 42

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 43

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 44

EROMIN

Лінійка Rodeo Rouge створена для тих, хто відчуває пристрасть до пригод і цінує свободу. Кожен аксесуар у колекції втілює бажання вирушати в подорожі та відкривати нові горизонти — як на міських вулицях, так і на природі.

У колекції бренд використав довговічний та екологічний матеріал — алькантару. Він не тільки елегантний і м`який на дотик, але й забезпечує тривале використання аксесуарів, які можуть передаватися з поколінь в покоління, не втрачаючи своєї якості та естетичної цінності. Лінійка включила знакові морські капелюшки, які стали символом бренду EROMIN, панами, що можуть трансформуватися у ковбойські капелюхи, й елегантні сумки. Елементи колекції представлені у трьох трендових відтінках цієї осені: марсала, хакі та мокко. 

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 45

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 46

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 47

Вибір тижня: модні знахідки жовтня в нових колекціях українських брендів - Фото 48


Джерело матеріала