Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів
Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів

Під час підготовки гардероба до нової пори важливо звертати увагу не лише на розмаїття верхнього одягу, теплих кардиганів і брюк, а й на одну з найважливіших частин образу — взуття. Правильно підібрана пара зможе і захистити від пронизливого осіннього холоду, і додати яскравих акцентів стилізаціям. Українські бренди цього сезону перевершили самих себе та представили низку трендових і, головне, комфортних позицій на будь-який смак і цінник. Ми розглянули безліч лінійок від дизайнерів і зібрали найстильніше взуття, яке розбавить ваш осінній гардероб. 

Поки морозна погода ще не підкралася до наших міст, бренди запропонували й надалі доповнювати власні образи балетками, що мали особливу популярність навесні та влітку. Зокрема, тут і базові шкіряні варіанти в коричневому й чорному відтінках, як представив IKOC, і з анімалістичним візерунком, як в ESTRO, і теплі хутряні, у яких точно не вдасться замерзнути. Останні здебільшого з’явилися в колекціях COOSH i HVOYA. 

ESTRO

Незмінна класика у вигляді лоферів також продовжує очолювати тенденції сезону. Ми радимо придивитися до мінімалістичних варіантів від TUEAM’S в оспіваному дизайнерами та модницями відтінку бургунді. 

Серед фаворитів взуття осені опинилися й мюлі — зручне взуття, яке підійде практично до будь-якої стилізації. Бренд CIRCUL зупинився на «ковбойських» моделях на стійких підборах, а diadia натомість презентував варіанти на плоскій підошві, що дещо нагадують комфортні домашні капці. 

Без кросівок цього сезону теж не обійтися. Звісно, взуття від Adidas, Nike чи інших світових брендів вже стало для багатьох базою гардероба, однак як щодо українських виробників? До прикладу, в новій лінійці IKOC з’явилися замшеві кросівки як нейтральних відтінків, так і яскравих, так що ви зможете з легкістю знайти варіант для власних образів. 

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 1

IKOC

Наостанок ми залишили найнеобхідніші пари для прохолодної пори — чоботи й ботильйони. Знаходимо свої ідеальні моделі в асортименті Kachorovska, HVOYA, Fashionista та LOOKIE.

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 2

COOSH

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 3

HVOYA

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 4

IKOC

diadia

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 5

CIRCUL

TUEAM`S

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 6

Kachorovska

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 7

Kachorovska

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 8

COOSH

HVOYA

Найстильніші пари взуття на осінь від українських брендів - Фото 9

Fashionista

LOOKIE Atelier


Джерело матеріала
loader