Нова серія серіалу «Аґата увесь час» зруйнувала популярну теорію про персонажа Джо Лока
Нова серія серіалу «Аґата увесь час» зруйнувала популярну теорію про персонажа Джо Лока

Нова серія серіалу «Аґата увесь час» зруйнувала популярну теорію про персонажа Джо Лока

Особистість загадкового підлітка з супергеройського серіалу Marvel «Аґата увесь час», якого грає зірка драмеді «Коли завмирає серце» Джо Лок, досі залишається головною таємницею, проте четверта серія розкрила, ким він точно не є.

Нова серія серіалу «Аґата увесь час» зруйнувала популярну теорію про персонажа Джо Лока - Фото 1

Фентезійний серіал «Аґата увесь час» є спін-офом міні-серіалу «Ванда/Віжен» від Marvel та Disney, що розповідає про пригоди могутньої відьми Аґати Гаркнесс (Кетрін Ган), яка, звільнившись від закляття Ванди Максімофф (Елізабет Олсен), збирає свій ковен та, щоб повернути свої сили, вирушає на Відьомський шлях, де їх усіх чекають небезпечні випробування.

Проте ідею про подорож Відьомським шляхом Аґаті підкинув загадковий підліток (Джо Лок), на якому стоїть закляття-блок, тож він нікому не може повідомити своє ім'я. І ця таємниця породила кілька теорій серед глядачів.

Нова серія серіалу «Аґата увесь час» зруйнувала популярну теорію про персонажа Джо Лока - Фото 2

Однією з найпопулярніших теорій була теорія про те, що цей хлопчина є сином Аґати, якого вона, як повідомлялося у третій серії, обміняла на Даркголд, книгу темної магії. Ця теорія здавалася досить реалістичною, особливо, коли ми побачили зворушливу реакцію Аґати, коли підліток отримав смертельне поранення (на щастя, одна з відьом його зцілила). Але наприкінці четвертої серії відьма Ріо Відал (Обрі Плаза) все ж сказала Аґаті, що це не її син.

Ще одна популярна теорія щодо персонажа Лока каже про те, що це може бути Біллі Максімофф, один з синів Ванди, які теж мають суперсили, і наприкінці Відьомського шляху він загадає, щоб його мати воскресла. Як вам така теорія?

Робимо ставку на те, що особистість хлопця буде розкрита у фінальній серії. Сподіваємося, що вона не розчарує. Наступна серія «Аґата увесь час» вийде 9 жовтня.

Нова серія серіалу «Аґата увесь час» зруйнувала популярну теорію про персонажа Джо Лока - Фото 3

Джерело матеріала
loader