Українця Луніна звинувачують у тяжкій травмі капітана мадридського «Реала»
Українця Луніна звинувачують у тяжкій травмі капітана мадридського «Реала»

Українця Луніна звинувачують у тяжкій травмі капітана мадридського «Реала»

Захисник мадридського «Реала» Дані Карвахаль отримав серйозну травму хрестоподібної зв'язки коліна. Іспанські ЗМІ почали публікувати відео, в яких стверджують, що саме рішення Андрія Луніна стало фатальним.

32-річний іспанський захисник мадридського Реала Дані Карвахаль пропустить близько року через травму, отриману у матчі проти Вільярреала (2:0) у 9-му турі Ла Ліги 2024/25.

Карвахаль залишив поле на ношах із сльозами на очах. У нього діагностували розрив зовнішньої колатеральної зв'язки та підколінного сухожилля правої ноги. Найближчими днями на футболіста чекає операція.

«Підтверджено серйозну травму хрестоподібної зв'язки. Доведеться перенести операцію і перебувати поза полем кілька місяців. Я вже чекаю початку відновлення та повернення, як звір. Всім дуже вдячний за повідомлення, я відчуваю велику любов», – написав Карвахаль у Instagram.

У чому провина Луніна?

Деякі іспанські ЗМІ звинуватили українського голкіпера Андрія Луніна у тому, що Карвахаль травмувався. У мережі з'явилося відео, на якому показано весь момент.

Українця Луніна звинувачують у тяжкій травмі капітана мадридського «Реала» - Фото 1

Все почалося з розіграшу удару від воріт. За кілька секунд до травми Карвахаль просив українця вибити м'яча у поле, не використовуючи короткі передачі. Однак Лунін вирішив, що краще віддати пас на Карвахаля, якого одразу ж запресингували.

Варто зазначити, що після пасу Андрія Дані залишив м'яч Федеріко Вальвереді, який повернув його Луніну, Андрій віддав пас на Едера Мілітао і вже бразилець знову перевів на Карвахаля, якого і накрив, і травмував гравець Вільярреала.

Коли лікарі надавали допомогу Карвахалю можна помітити, як Вальверде, Рюдігер і Родріго дорікнули воротаря за цей епізод. Сам Андрій виглядав пригніченим і усвідомив свою помилку, адже через цю травму Реал надовго втратив свого капітана – повідомляли терміни від 8 до 10 місяців.

Джерело матеріала
loader