Заліско у новій роботі показав історію пораненого військового ЗСУ
Заліско у новій роботі показав історію пораненого військового ЗСУ

Заліско у новій роботі показав історію пораненого військового ЗСУ

«Ти народиш мені сина…» саме така назва нової пісні і кліпу співака ЗАЛІСКА, яка попередньо має багато схвальних відгуків від слухачів і глядачів.

У кліпі знялись пара молодих і закоханих, військовий Богдан і Ірина – волонтер, режисер та артистка балету театру Ю. Дрогобича. Іхня історія знайомства дуже цікава… Богдан пішов добровольцем у ЗСУ. Брав участь у бойових діях на Луганському напрямку як снайпер. В одному з боїв в Богдан втратив руку від вибуху міни та отримав багато осколкових поранень. Ірина і Богдан познайомились на зйомках кліпу і вже наступного року у пари заплановане весілля! Так війна і мистецтво звела долі Ірини та Богдана.

Ну і звичайно головним гостем на весіллі буде ЗАЛІСКО, який вже пообіцяв бути, але жартома каже, за умови, що до цього часу Ірина повідомить про поповнення у новій родині!)

“…Я дуже радий, що у моєму кліпі знялись Богдан і Ірина. Вони зіграли дуже емоційно і професійно, це дуже важливо для відео. Вони там – головні герої правдивої історії і люди повірять їм, це точно. І взагалі, нам треба ще більше підтримувати військових, хлопців, які повернулись із війни, гуртуватись, знайомитись, любитись і народжувати нове покоління гарних і красивих українців. Життя триває і зараз на нас рівняється весь світ. Але вже тепер і після перемоги треба буде продовжувати наш козацький рід, якому ніколи не буде переводу..!” – зазначає ЗАЛІСКО.

P.S. ЗАЛІСКО – співак, Заслужений артист України, 30 років на сцені, випустив 10 альбомів, два з яких вийшли за кордоном. Загалом у ЗАЛІСКА близько 400 тисяч підписників у соцмережах, а його відео переглянуло понад 55 млн. глядачів, і це тільки на YouTube-каналі! У перші 10 місяців війни ЗАЛІСКО разом з творчою «Командою А» зібрали на благодійних концертах 6 млн. ₴ на потреби військових. З 2023 року разом із JULIK(ом) зібрали на виступах за кордоном (Італія, Іспанія, Греція, Чехія, Англія, Німеччина) понад 100 тис. євро на допомогу ЗСУ.

Ольга МАКСИМ’ЯК

Джерело матеріала
loader