Alyona alyona зізналась, чи планує сольно поїхати на Євробачення
Alyona alyona зізналась, чи планує сольно поїхати на Євробачення

Alyona alyona зізналась, чи планує сольно поїхати на Євробачення

Про це вона сказала в ефірі М1.

Українська реперка alyona alyona, яка взяла участь у Євробаченні-2024 у Мальме разом зі співачкою Jerry Heil, зізналася, чи повторила б знову цей досвід, але тепер сольно.

"Ось так один за одним, напевно, ні", - сказала реп-виконавиця.

Проте інформацію, яка шириться в соцмережах, про те, що тепер кожна з виконавиць хоче поїхати на Євробачення сольно, alyona alyona назвали плітками.

"На Євробачення Яна може й піде. Яна прямо запустила хештег #JerryHeilЄвробачення2025. Я її підтримаю також дуже сильно всією своєю аудиторією, якщо вона захоче піти. Я б ні, але протягом десяти років ми ще про це поговоримо. Можливо, прийде час, я змінюся, щось проживу. Мені подобається дуже досвід Loreen - 12 років минуло, рік кози повторився і вона пішла", - уточнила alyona alyona.

Шведська співачка Loreen брала участь у пісенному конкурсі двічі. Вона здобула перемогу на Євробаченні-2012 та Євробаченні-2023.

За словами alyona alyona у пісенному конкурсі для неї найскладнішим було проходження Нацвідбору. 

"Покатають на шакалячому експресі, звичайно, тебе, але він того вартий. Тому що це одразу супервелика сходинка й усвідомлення того, що все інше не таке велике, не таке глобальне. Ти вже не будеш так переживати, бо найскладніше ти вже пройшов", – додала артистка.

На Євробаченні-2024 перемогу здобув представник Швейцарії Nemo з піснею The Code. Jerry Heil і alyona alyona, які представляли Україну, посіли третє місце. Їхня конкурсна пісня Teresa & Maria потрапила до чартів на Spotify, Apple Music та iTunes 27 країн світу.

Гранд-фінал 69-го пісенного конкурсу "Євробачення-2025" відбудеться 17 травня в місті Базель, а півфінали проведуть 13 і 15 травня. Повний список країн, які братимуть участь у Євробаченні-2025, буде оприлюднений пізніше цього року.

На початку вересня став відомий перший учасник Євробачення-2025. Співак Тео Еван (Theo Evan) на пісенному конкурсі в Базелі представлятиме Кіпр.

17 вересня стартував прийом заявок на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025.

Переможниця Євробачення-2016 співачка Джамала зізналася, хто з українських артистів, на її думку, гідно представив би Україну на пісенному конкурсі у Швейцарії.


 



Джерело матеріала
loader