Кейт Міддлтон показує, як носити найтрендовіший брючний костюм осені-2024
Кейт Міддлтон показує, як носити найтрендовіший брючний костюм осені-2024

Кейт Міддлтон показує, як носити найтрендовіший брючний костюм осені-2024

Після кількамісячного лікування онкології та паузи у виконанні королівських обов’язків Кейт Міддлтон нарешті повернулася до звичної для себе діяльності та почала частіше з’являтися на публіці. Днями у Віндзорському замку принцеса та принц Уельські зустрілися з юною фотографкою Ліз Гаттон, яка також бореться з важкою хворобою. 

«Приємно було зустрітися сьогодні з Ліз у Віндзорі. Талановита молода фотографка, чия креативність і сила надихнули нас обох. Дякую, що поділилася з нами своїми фото та історією. Вільям і Кетрін», — зазначило королівське подружжя під світлинами візиту на своїй Instagram-сторінці. 

 


Для зустрічі Кейт Міддлтон обрала один зі своїх улюблених брючних костюмів, який вже не вперше вдягає для приватних та офіційних виходів. Це модель у трендовому цього сезону відтінку бургунді з прямими штанами та обтислим жакетом, що підкреслює талію, від французького дизайнера Roland Mouret. Його принцеса поєднала з тілесним боді. Раніше Кейт Міддлтон вдягала костюм у січні 2023-го для візиту збірної Англії з регбі на візках.

Нагадаємо, що у вересні принцеса Уельська опублікувала в Instagram зворушливий мініфільм, у якому розповіла про завершення курсу хімієтерапії та поступове одужання. Кейт Міддлтон зазначила, що наразі вона зосереджена на тому, щоб підтримувати своє здоров’я й робити все можливе для повного зцілення. 


Джерело матеріала
loader