27 жовтня на київському Подолі закриється бар-ресторан індійської кухні Podil East India Company.
«Так, назавжди. Ну, або ж на певний час. Ніколи не знаєш, — повідомив заклад у соцмрежах. — У грудні нам мало виповнитися вісім років».
До закриття Podil East India Company працюватиме у звичайному режимі.
Podil East India Company відкрився у 2017 році на вулиці Межигірській, у приміщенні, де до того був заклад «Можжевельник». Засновники — Ніна Антощенко і Адам Ховелл.
В інтер’єрі намагалися відтворити дух країн Південно-Східної Азії, де діяла Ост-Індійська кампанія, низка приватних корпорацій європейських імперій, що встановлювали монополію на торгівлю в колоніях. Через звернення до колоніалізму заклад критикували.
У Podil East India Company готували страви індійської кухні, такі як батер чікен, панір, різноманітні карі, самоси. Бар спеціалізувався на алкогольних коктейлях зі східними акцентами.
- #бар
- #Поділ
- #Ресторан
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті