Благодійна ініціатива «Краса і Сила»: придбання позашляховиків для потреб захисниць України
Благодійна ініціатива «Краса і Сила»: придбання позашляховиків для потреб захисниць України

Благодійна ініціатива «Краса і Сила»: придбання позашляховиків для потреб захисниць України

1 жовтня, у День захисників і захисниць України, мережа магазинів EVA та благодійний проєкт «ГеройCar» спільно з інфлюенсеркою, блогеркою та засновницею домашніх фітнес-програм для жінок Оленою Мандзюк анонсували благодійну ініціативу «Краса і Сила».

Мета ініціативи — зібрати кошти на придбання надійних позашляховиків для жіночого підрозділу ЗСУ. Кожен відвідувач EVA може зробити внесок, придбавши в магазині або на EVA.UA сувенірний пікап «ГеройCar». Прибуток від продажу машинок у період з 1 жовтня до 1 листопада включно буде спрямовано на закупівлю справжніх потужних автівок для наших захисниць. Долучитись до збору коштів також можна через соціальні мережі Олени Мандзюк (посилання на збір розміщені в її профілях) та на офіційних сторінках проєкту «ГеройCar».

Благодійна ініціатива «Краса і Сила»: придбання позашляховиків для потреб захисниць України - Фото 1

«Я не можу стояти осторонь війни в Україні, як і моя аудиторія. Зі мною залишилися лише ті, хто дбає не лише про красу, а й про нашу силу. Тому рішення приєднатися до ініціативи було прийнято дуже швидко і без вагань. Адже я розумію, як важливо гуртуватися заради спільної мети. Поодинці ми можемо зробити лише те, що в наших силах. Але коли ми об’єднуємо довкола себе сильні бренди, надійні фонди, залучену спільноту, тоді результат перевершує всі очікування», — зазначила Олена Мандзюк.

«Ми щиро поважаємо і шануємо всіх захисників і захисниць України. Адже кожен і кожна роблять вагомий внесок у спільну боротьбу за нашу свободу. Ініціативою «Краса і Сила» ми хочемо ще раз підкреслити важливу роль жінок, які не менш сміливо, ніж чоловіки, виконують бойові завдання на передовій. Підтримка жіночого підрозділу — це не просто визнання їхніх заслуг, але й намагання забезпечити їм належні умови для ефективної служби. Ми впевнені, що підтримка захисниць робить нас ще ближчими до спільної Перемоги», — прокоментувала керівниця PR-напряму мережі EVA та EVA.UA Олександра Гнатик.

«Жінки на фронті — це втілення краси й сили, незламності та духу українського народу. Вони щодня доводять, що захист Батьківщини не має гендеру. Наші захисниці виконують різні ролі: від медиків та снайперів до розвідниць та командирів відділень. Їхня відданість, професіоналізм та рішучість надихають. Жінки-військові не лише руйнують стереотипи, але й своєю службою демонструють, що сила нації полягає в єдності та спільній меті всіх її громадян, незалежно від статі. Їхній внесок у захист країни неоціненний і заслуговує на найвищу повагу та підтримку суспільства», — додала Євгенія Бут, СЕО БО «Благодійний фонд Руслана Шостака». 

Кожен придбаний в EVA сувенірний пікап «ГеройCar», кожен донат на реалізацію мети — це важливий внесок у підсилення оборони України.

EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я. Заснована 2002 року в м. Дніпрі.  Наразі об’єднує понад 1000 торгових точок по всій Україні та має власний інтернет-магазин EVA.UA. Після повномасштабного вторгнення EVA ні на день не припиняла роботу і продовжувала працювати всюди, де це було можливо. За час великої війни реалізувала низку соціальних проєктів. Долучила до своїх ініціатив понад 5 мільйонів учасників і разом з ними змогла спрямувати на важливі справи понад 90 мільйонів гривень.

«ГеройСar» — благодійний проєкт, заснований Благодійним фондом Руслана Шостака і спрямований на постачання колісного транспорту для потреб захисників та захисниць України. 

Олена Мандзюк — інфлюенсерка, блогерка, засновниця домашніх фітнес-програм для жінок Dreamfit.


Джерело матеріала
loader