Дженніфер Лопес вперше прокоментувала своє розлучення з Беном Аффлеком
Дженніфер Лопес вперше прокоментувала своє розлучення з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес вперше прокоментувала своє розлучення з Беном Аффлеком

Акторка, співачка та підприємиця Дженніфер Лопес прервала мовчання та вперше прокоментувала своє розлучення з Беном Аффлеком. У розмові з виданням Interview вона зізналася, що стала ініціаторкою цього рішення, хоча зважитися на нього було вкрай важко. Джей Ло зазначила, що прагнула бути щасливою, та поруч із Беном не відчувала себе такою.

«Щоб досягти кращого, ти маєш бути цілісною особистістю. Я думала, що навчилася цього, але помилялася. Цього літа я зрозуміла: мені потрібно залишитися на самоті, щоб довести собі, що можу», – розповіла Джей Ло.

55-річна Дженніфер Лопес також зізналася, що важко переживала розлучення з Аффлеком та почувалася самотньою. Утім зазначає, що не готова до нових стосунків, оскільки прагне спочатку полюбити себе.

«Мене це трохи лякає та збиває з пантелику. Раніше це мало вигляд на кшталт: "Оу, ти не зможеш мене любити, якщо у мене є недоліки. Я маю бути досконалою, щоб мене любили". Це неправда! Хтось, хто по-справжньому любить вас, допоможе вам позбутися всіх сумнівів», – наголосила Лопес.

Джей Ло зрозуміла, що щастя не залежить від наявності партнера, адже все життя шукала його в інших. Наразі артистка зосереджена на своєму ментальному здоров’ї та самооцінці.

Дженніфер Лопес вперше прокоментувала своє розлучення з Беном Аффлеком - Фото 1

Нагадаємо, що тривалий час екс-подружжя не коментувало чутки про своє розлучення. Однак у 20 серпня, у другу річницю весілля, Дженніфер Лопес офіційно подала на розлучення з Беном без адвоката. Як поділилися джерела, близькі до пари, зірки не підписували передшлюбну угоду до весілля у 2022-му. Без договору все особисте надбання акторів за час шлюбу є їхньою спільною власністю.


Джерело матеріала
loader