Теорія Marvel каже, що Ванда може воскреснути у серіалі «Аґата увесь час»
Теорія Marvel каже, що Ванда може воскреснути у серіалі «Аґата увесь час»

Теорія Marvel каже, що Ванда може воскреснути у серіалі «Аґата увесь час»

Усі шанувальники кіновсесвіту Marvel з великим нетерпінням чекають, коли ж ми знову побачимо на екранах Елізабет Олсен у ролі могутньої Багряної відьми. І, здається, що її повернення може бути значно ближче, ніж ми очікували.

Теорія Marvel каже, що Ванда може воскреснути у серіалі «Аґата увесь час» - Фото 1

Одна з теорій щодо спін-офу міні-серіалу «Ванда/Віжен», що називається «Аґата увесь час», каже про те, що той загадковий підліток, якого грає Джо Лок, може виявитися сином Ванди Біллі Максімофф, і що він хитрощами заманив Аґату Гаркнесс (Кетрін Ган) на Відьомський шлях, щоб повернути свою матір.

Востаннє ми бачили Ванду у блокбастері «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», що вийшов у 2022 році. Тоді Ванда, опинившись під впливом книги темної магії «Даркголду», перейшла на темний бік і вбивала, щоб повернути собі своїх синів.

Теорія Marvel каже, що Ванда може воскреснути у серіалі «Аґата увесь час» - Фото 2

У кінці фільму вона зрозуміла свою помилку і поховала себе під горою Вундрагор, де знаходився храм Багряної відьми, на стінах якого висічені всі заклинання «Даркголда».

Перша серія фентезійного серіалу «Аґата увесь час» показала труп Ванди, тож дуже ймовірно, що її фінал якимось чином підведе нас до повернення цієї героїні.

Нова серія спін-офу про Аґату Гаркнесс вийшла 9 жовтня.

Теорія Marvel каже, що Ванда може воскреснути у серіалі «Аґата увесь час» - Фото 3

Джерело матеріала
loader