У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України»
У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України»

У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України»

В Українському Хабі громадянського суспільства у Брюсселі (Бельгія) під патронатом Місії України при ЄС відбулося відкриття виставки «100 картин дітей Незламної України».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Міністерство закордонних справ України.

«Творчість і стійкість дітей з Харкова, Запоріжжя, Одеси, Полтави, Шостки та Житомира були яскраво представлені на виставці. Кожна картина передає сильну історію надії, мужності та незламного духу України», – йдеться в дописі.

У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України» - Фото 1

У МЗС зауважили, що особливу атмосферу створили подарунки для гостей – ручні сувеніри від дітей зі школи №19 м. Тернопіль.

У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України» - Фото 2

Серед почесних гостей була дружина посла США при ЄС Ліббі Гітенстайн, яка отримала в подарунок картину Мілани з Харкова на знак вдячності за підтримку благодійної програми «Діти та мистецтво для України».

У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України» - Фото 3

МЗС подякувало Ukrainian Civil Society Hub, Місії України при ЄС та усім, хто приєднався до відкриття цієї важливої виставки.

У Брюсселі представили виставку «100 картин дітей Незламної України» - Фото 4

Нагадаємо, відкриття презентаційної виставки картин «100 картин дітей незламної України», яка була створена в рамках другої міжнародної благодійної програми «Діти і мистецтво для України», відбулося у Києві у липні.

Фото: МЗС, Місія України при ЄС



Джерело матеріала