Як стилізувати найтрендовіше колірне поєднання цієї осені
Як стилізувати найтрендовіше колірне поєднання цієї осені

Як стилізувати найтрендовіше колірне поєднання цієї осені

Якби потрібно було описати пору року одним кольором, то ми точно визнали б цю осінь коричневою, навіть попри значну популярність бургунді. Теплий відтінок, що нагадує про запашну каву чи какао, молочний шоколад і листя, яке хрустить під ногами — суцільний комфорт і затишок. 

На подіумах сезону осінь-зима 2024/25 коричневий з’явився в багатьох варіаціях. Здебільшого дизайнери зупинялися на верхньому одязі в цьому кольорі — цупких пальтах, шкіряних тренчах, косухах, бомберах і особливо трендових замшевих куртках і жакетах. Окрім цього, ми побачили й брючні костюми, плетені светри, елегантні сукні й функціональні аксесуари у лінійках Isabel Marant, Carven, Chloe, Victoria Beckham, Ujoh, Hermes та Saint Laurent. 

Як стилізувати найтрендовіше колірне поєднання цієї осені - Фото 1

Victoria Beckham FW 2024/25

Однак чому ж цей відтінок настільки потрапив до душі світовим брендам? Можемо припустити, що роль зіграла його універсальна поєднуваність з іншими кольорами. Зокрема, як дизайнери, так і модниці вподобали формули «коричневий + бургунді», «коричневий + блакитний», «коричневий + хакі» й total brown з різними тонами коричневого. Проте найстильнішим все ж стала комбінація з вершково-жовтим — фаворитом індустрії у минулому сезоні. 

Ця модна формула одночасно додає й затишку, і літнього настрою образу. Переважно Instagram-інфлюенсерки зверталися до стилізування коричневого верхнього одягу та жовтих светрів, зав’язаних зверху. Обирали як більш пастельні відтінки, так і яскравіші й насиченіші.

Зібрали для вас кілька образів для натхнення далі. 

@linda.sza

@linda.sza

@lara_bsmnn

@lara_bsmnn

Як стилізувати найтрендовіше колірне поєднання цієї осені - Фото 2

@katya.kosiv

Як стилізувати найтрендовіше колірне поєднання цієї осені - Фото 3

@keziacook

@oliviatps


Джерело матеріала
loader