Найкращі банні засоби зі SPA-ефектом
Найкращі банні засоби зі SPA-ефектом

Найкращі банні засоби зі SPA-ефектом

Погодьтеся, таке відбувається дуже часто: ви начебто відпочиваєте після робочого дня або під час вікенду, але «перезавантаження» не відбувається. А головна мета по-справжньому якісного відпочинку — звільнити голову від нескінченного потоку справ і завдань, а також наповнитися енергією для нових звершень. Тому що, будемо чесні, здебільшого наші вечори проходять за переглядом нового серіалу Netflix або скролінгом стрічки соцмереж.

Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька пропонує відпочити так, щоб відчути повний релакс. Важливо: вам усе ж таки доведеться відкласти смартфон убік. Це, безумовно, складно, але ефект того вартий.

Приймання теплої ванни — оздоровчий spa-ритуал, який нескладно повторити в домашніх умовах. Ось список засобів, який вам для цього знадобиться.

Найкращі банні засоби зі SPA-ефектом - Фото 1

5 найкращих банних засобів зі SPA-ефектом

Thalgo Indoceane Precious Milk Bath

Розкішна молочна ванна Thalgo Indoceane Precious Milk Bath — засіб із поміткою must для прийняття розслаблювальних і пом`якшувальних ванн. Контактуючи з водою, біло-золотиста пудра перетворюється в дивовижну ароматну молочно-кремову рідину. Унікальна формула з морськими водоростями та священним лотосом забезпечує повне розслаблення для тіла і розуму від стресу і напруги. Після прийняття розкішної молочної ванни клітини шкіри оновлюються, шкіра тіла стає надзвичайно ніжною і гладенькою, а її поверхня набуває сяяння завдяки глибокому зволоженню. 

Найкращі банні засоби зі SPA-ефектом - Фото 2

Baehr Spa Wellness Handbad Flasche Spа

Ванна для рук з ароматом гібіскусу, екстрактами лотоса, бамбука та юкатанським медом Baehr Spa Wellness Handbad Flasche Spа має миттєвий очищальний і відсвіжний ефект. Також, вона насичує шкіру поживними речовинами, пом`якшує її та підвищує еластичність, надає доглянутого вигляду, підвищує циркуляцію крові та підтримує гідроліпідний баланс завдяки юкатанському натуральному меду та чистому молочному білку. Невелика кількість рослинних кислот у складі має ефект пілінгу. Це ідеальна процедура, яка допоможе зробити руки випещеними та відтермінувати похід до майстра манікюру.

Найкращі банні засоби зі SPA-ефектом - Фото 3

Elemis Mayfair No.9 Hand & Body Wash + Hand & Body Lotion

Підніміть настрій та насолоджуйтеся моментом сенсорного догляду в домашніх умовах з новим розкішним дуетом засобів — гелем та лосьйоном для рук та тіла від Elemis. Так, гель ніжно очищає шкіру, не пересушуючи, залишаючи руки зволоженими, пом’якшеними та свіжими. 

А зволожувальний лосьйон Mayfair No.9 Hand & Body Lotion пом’якшує та живить шкіру, роблячи її шовковистою і гладкою. Розкішна формула містить повністю відстежувані та екологічно чисті олії ши та огірочника. 

Після використання на шкірі залишається фірмовий британський аромат Mayfair No.9, натхнений нашим бестселером Pro-Collagen Cleansing Balm, з дев`ятьма ключовими ефірними оліями.

Найкращі банні засоби зі SPA-ефектом - Фото 4

Thalgo Iles Pacifique Coconut Shell Scrub 

Натхненна традиційними ритуалами Бора-Бора, скраб-паста Thalgo Iles Pacifique Coconut Shell Scrub поєднує в собі два натуральні ексфоліанти — морську сіль та шкаралупу кокоса для дбайливого, делікатного очищення та поступового оновлення шкіри. 

Збагачена водоростями Лагун, її текстура олії, що тане, зволожує і наповнює шкіру мінералами, одночасно видаляючи забруднення і відмерлі клітини. Під час скрабування активізується оновлення клітин, епідерміс розгладжується та повертає свою природну пружність і еластичність.

Hydrating And Firming Body Cream Baume 27

Крем для тіла Baume 27 від холістичного бренду догляду Cosmetics 27 виходить за рамки простого зволоження та живлення шкіри тіла, пропонуючи інтенсивну регенерацію в поєднанні з глобальним антивіковим доглядом. Це комплексний та ефективний догляд, що підтверджує прихильність бренду до розширення можливостей шкіри, навіть шкіри тіла — шляхом впливу на основні причини старіння.

Найкращі банні засоби зі SPA-ефектом - Фото 5

Джерело матеріала
loader