"Океан Ельзи" через повітряну тривогу продовжив концерт у метро
"Океан Ельзи" через повітряну тривогу продовжив концерт у метро

"Океан Ельзи" через повітряну тривогу продовжив концерт у метро

Відповідне відео оприлюднили на сторінці гурту в instagram.

Культовий український гурт "Океан Ельзи" відзначив своє 30-річчя пʼятьма поспіль шоу на найбільшому концертному майданчику країни - в столичному Палаці Спорту. Виступ 16 жовтня став завершальним.

Під час концерту у Києві оголосили повітряну тривогу. Тому лідер гурту Святослав Вакарчук закликав усіх спуститися в метро, яке під час загрози повітряного удару виконує функцію укриття. На станції столичного метро музиканти продовжили виступ. Замість мікрофона вокаліст бенду використовував гучномовець.

Читайте також: Після концерту ОЕ у столичному Палаці спорту ТЦК з поліцією перевіряли документи у чоловіків: як відреагував Вакарчук, що каже влада, опозиція і військові

Як видно на відео, поширеному самими музикантами, в метро вони виконали пісню "Не питай", а люди запалили ліхтарики на своїх телефонах.

"Чекаючи відбій повітряної тривоги в київському метро", - прокоментували музиканти відео.

 

  • Загалом у столиці відбулося 5 виступів "Океан Ельзи. 30 років - Той день": 11, 12, 13, 15 та 16 жовтня. Таким чином "Океан Ельзи" став абсолютним рекордсменом серед українських виконавців за кількістю шоу в Палаці спорту.
  • На концертах до нинішніх учасників "Океану Ельзи" доєднався колишній гітарист та співзасновник бенду Павло Гудімов.

 



Джерело матеріала
loader