«Конклав»: український трейлер трилера про Ватикан за участю Рейфа Файнса та Стенлі Туччі
«Конклав»: український трейлер трилера про Ватикан за участю Рейфа Файнса та Стенлі Туччі

«Конклав»: український трейлер трилера про Ватикан за участю Рейфа Файнса та Стенлі Туччі

Зірка Бондіани та Поттеріани Рейф Файнс, який має 2 номінації на премію «Оскар», грає ватиканського кардинала в українському трейлері стрічки «Конклав» («Conclave») режисера Едварда Бергера.

Фільм «Конклав» буде детективним трилером про інтриги Ватикану. Після смерті Папи Римського кардиналу Лоуренсу, якого грає виконавець ролі Волдеморта у фільмах про Гаррі Поттера, треба терміново організувати Конклав, на якому католицькі кардинали з усього світу повинні обрати нового голову Церкви. Під час організації та проведення Конклаву Лоуренсу доведеться впоратися з інтригами Ватикану та не дати секретам Церкви проникнути у пресу. Але кардинал також дізнається про шокуюючу таємницю померлого Папи, від якого залежить майбутнє престолу. Щобільше, ця таємниця також стосується одного чи декількох кандидатів на місце намісника Божого на Землі.

«Конклав»: український трейлер трилера про Ватикан за участю Рейфа Файнса та Стенлі Туччі - Фото 1

Також ключові ролі у цьому драматичному трилері виконають Стенлі Туччі, Джон Літгоу та Ізабелла Росселліні. Туччі та Літгоу зіграють кардиналів Белліні та Трембле, а Росселліні ми побачимо в образі сестри Аґнес.

Цього року Файнс зіграв головну роль у стрічці «Повернення» («The Return»), що розповідає про повернення Одіссея додому після Троянської війни. А наступного року він з'явиться у постапокаліптичному трилері «28 років потому» («28 Years Later»), де повертається Кілліан Мерфі.

Українські глядачі зможуть побачити трилер «Конклав», що є екранізацією роману письменника Роберта Гарріса, у кінотеатрах з 21 листопада.

«Конклав»: український трейлер трилера про Ватикан за участю Рейфа Файнса та Стенлі Туччі - Фото 2

Джерело матеріала
loader