«ELLE Україна» презентує особливий номер з першими леді та джентльменами на обкладинці
«ELLE Україна» презентує особливий номер з першими леді та джентльменами на обкладинці

«ELLE Україна» презентує особливий номер з першими леді та джентльменами на обкладинці

Уперше в історії не тільки українського, а й світових видань сім`ї ELLE для обкладинки знялися сім дружин і два чоловіки очільників держав та урядів — почесні гості IV Саміту перших леді та джентльменів, заснованого пані Оленою Зеленською у 2021 році. 

Фотосесія відбулася напередодні Саміту в музеї «Хлібня» в Софії Київській. У зйомці взяли участь перші леді таких країн: Сюзанн ІННЕС-СТУББ (Фінляндія), Сір’є КАРІС (Естонія), Тамара ВУЧИЧ (Сербія), Россана БРІСЕНЬО (Беліз), Діана НАУСЄДЄНЄ (Литва), Лукресія ПЕЙНАДО (Гватемала), а також чоловік Прем’єр-міністерки Данії Бо ТЕННБЕРГ,  перший джентльмен Словенії Алеш МУСАР і перша леді України Олена ЗЕЛЕНСЬКА. 

«ELLE Україна» презентує особливий номер з першими леді та джентльменами на обкладинці - Фото 1

Темою цьогорічного Саміту, що відбувся в Києві у вересні, була безпека дітей. І хоч війна триває та залишається найбільшим болем для українців, Україна сконцентрована не лише на собі, а й шукає нові рішення для подолання глобальних загроз.

Високі гості також дали інтерв`ю. Зокрема, вони розповіли про вплив на імідж своїх країн завдяки м’якій силі, про важливість таких ініціатив, як Саміт, а також про те, як  вони вбачають свої особисті місії.

Номер уже доступний для попереднього замовлення на сайті elle.ua за посиланням. 

«Ми надзвичайно пишаємося, що журнал «ELLE Україна» отримав ексклюзивну можливість поспілкуватися з дев’ятьма першими леді та джентльменами, які приїхали до нас попри всі виклики воєнного часу. Україна сьогодні, безумовно, перейшла у ранг країн, які є важливими гравцями на міжнародній арені, і Саміт перших леді та джентльменів, що вже вчетверте відбувся в Києві, безперечно, свідчить про це», — зазначила Соня Забуга, головна редакторка видання «ELLE Україна».

Аби підкреслити автентичність знімального процесу на знак солідарності та підтримки культурної складової, під час зйомки перші леді та джентльмени приміряли вироби Guzema Fine Jewelry — культового бренду ювелірних виробів, що транслює важливі сенси та розповідає виняткові історії мовою прикрас.

На згадку про зйомку учасники отримали благодійну прикрасу KVITKA Guzema Fine Jewelry. Брошка розроблена за мотивами творчості легендарного українського художника Георгія Нарбута. 

Фото: Антон Кулаковський;

Технічне забезпечення: Діма Ромас;

Стиліст: Наташа Каменська;

Асистенти стиліста: Христина Мулярчук, Юрій Жуйков;

Візаж/зачіски: Тетяна Овдієнко;

Sandler Wellness Center: 

Перукарі: Руслан Захарченко, Наталія Задоєнко, Ольга Ткаченя, Олена Шевченко;

Візажисти: Дмитро Грибко, Марк Метцгер, Яна Мартиросян, Марта Скальська;

Офіційний партнер зйомки: Guzema Fine Jewelry. 


Джерело матеріала
loader