10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have
10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have

Восени ми все частіше залишаємося вдома, замінюючи тривалі прогулянки тривалішим і якіснішим доглядом за шкірою і волоссям. Це чудовий привід зайнятися відрощуванням шевелюри та наведенням «порядку в голові». Beauty-редакторка ELLE.UA Олена Бабіцька зібрала найкращі засоби від пухнастості волосся, для якісного очищення скальпа і миттєвої свіжості триденної укладки.

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have

Трюфельна спрей-маска Truffle Leave-In Mask

Якщо після використання вашої улюбленої маски, вам хочеться ще зволоження для волосся, спробуйте  незмивну маску з трюфелем від TruffLuv у форматі спрею. Це суперефективний засіб для догляду за волоссям з використанням якісних природних інгредієнтів: екстракту чорного трюфеля, олії ши, лляної олії та гліцерину.

Продукт забезпечує інтенсивне живлення та відновлення волосся, захищаючи його від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Завдяки своїй незмивній формулі, зберігає поживні речовини, необхідні для локонів, і робить їх більш стійкими до щоденних стресів та пошкоджень. Після використання волосся стає не лише глибоко зволоженим, а й помітно більш гладеньким, блискучим та легше піддається укладанню.

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have - Фото 1

Гребінець Tangle Teezer

Коли я дістаю гребінець Tangle Teezer із сумочки, де тягаю його постійно, всі реагують миттєво: «Ой, а що це?!» Цей чудо-гребінець знаменитий не тільки дивовижним дизайном, який викликає стійке бажання ним володіти, а й тим, що не пошкоджує мокре волосся (для тих, у кого проблеми з терпінням) і легко розчісує найзаплутаніші пасма.

Факт: це найкомфортніший гребінець у світі, який здатен розплутати й «приборкати» навіть дуже кучеряві локони, не кажучи вже про прямі. А оновлена до осіннього сезону красива палітра у відтінках металік рожевий колір зарядить прекрасним настроєм на весь день.

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have - Фото 2

Lozione Caduta, O`Rising

Фітоессенціальний лосьйон проти випадіння волосся Lozione Caduta від O`Rising з екстрактами ялівцю, шавлії лікарської, імбиру, дудника, розмарину, кропиви, кореня куркуми, листя алое, пантенолом, протеїнами пшениці та ментолом живить коріння волосся і шкіру голови, швидко проникаючи в найглибші шари епідермісу. Також він чудово працює на профілактику випадіння волосся завдяки насиченню шкіри голови киснем та поліпшенню обмінних процесів в епідермісі. Регулярне використання засобу запобігає ранньому старінню волосся і забезпечує оптимальне живлення фолікулів.

Serene Scalp, Oribe

Баланс на поверхні шкіри голови — це не тільки про комфорт і відсутність подразнень, лущення. Від здоров`я скальпа залежить оновлення і зростання якісного, здорового волосся. Якщо у вас є бажання відростити локони як у Рапунцель, зверніть увагу на фірмовий комплекс Oribe з екстрактів кавуна, лічі та едельвейса Signature Complex у складі гами Serene Scalp. Потужний комплекс доповнений саліциловою кислотою, кофеїном і екстрактом чорниці. Разом цей hair-коктейль забезпечує глибоке, але делікатне очищення з відлущувальним ефектом рятує від сезонних примх шкіру голови.

Сухий шампунь Olaplex Nº4D

Нерідко буває так, що вже через день після миття голови ми починаємо відчувати дискомфорт через злиплі локони, сильну жирність і свербіж на шкірі. Усі ці неприємності можна усунути за кілька хвилин. Для таких випадків придбайте сухий шампунь. Цей продукт не тільки миттєво освіжає волосся, а й допомагає зробити рефреш вашої укладки через кілька днів після відвідування салону.

Так, сухий шампунь Olaplex Nº4D освіжає волосся, миттєво поглинає себум, створюючи відчуття бездоганної чистоти, заспокоює шкіру голови, виводить шкідливі токсини та прибирає неприємний запах. Екстракт насіння рамбутана у складі заспокоює шкіру голови та виводить шкідливі токсини, нейтралізуючи забруднення, що спричиняють неприємний запах, а ультрадрібний крохмаль з рису делікатно поглинає зайвий себум та залишає чисте, м’яке волосся без нальоту та порошкоподібного осаду.

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have - Фото 3

Muran Spicy 03 Anti-Frizz Hairspray

Спрей для волосся для захисту від вологи Muran Spicy 03 Anti-Frizz Hairspray створює на пасмах захисну плівку, яка захищає їх від вологи та інших несприятливих погодних явищ. Засіб має потужний антистатичний ефект, не склеює локони, не залишає слідів липкості та жирності, а також дарує локонам сяйво, блиск, еластичність завдяки екстрактам чорного перцю, кардамону та чорного чаю.

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have - Фото 4

Ever.Smooth, Kevin.Murphy

Розгладжувальний термоактивний спрей для пролонгування укладки Ever.Smooth від австралійців з Kevin.Murphy миттєво розгладжує та подовжує тривалість зачіски. На відміну від багатьох інших стайлінгових засобів, у його формулі працюють делікатні фіксувальні та доглядові компоненти. Так, довголанцюгові полімери у складі активуються під впливом тепла осідають на стрижні волосся, закріплюючи стан, фактуру і форму, комплекс деревної кори (блакитний і білий кипарис) діють як AHA кислоти, які м’яко захищають, а водорозчинні фіто кислоти допомагають створити стійкість, а екстракт плодів лимонної осики забезпечує потужний ефект кондиціонування та відновлення завдяки активним речовинам, які підтримують волосся у складних умовах.

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have - Фото 5

Scalp.Spa Scrub, Kevin.Murphy

Якщо у вас немає жодних проблем зі шкірою голови, для підтримки здоров`я та росту волосся відмінно підійде скраб, який достатньо робити декілька разів на місяць. Це чудова практика для того, щоб очистити гирло волосяного фолікула та стимулювати відростання локонів. Скраб з унікальним ексфоліантом для м`якого очищення волосся і шкіри голови Scalp. Spa Scrub від Kevin.Murphy саме такий. Він подарує відчуття неймовірної чистоти та допоможе у справі відрощування локонів мрії.

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have - Фото 6

№5P Blonde Enhancer, Olaplex

Формула осінньої новинки — тонувального кондиціонеру №5P Blonde Enhancer від Olaplex, може похвалитися мікродисперними пігментами у складі. Саме це малюки забезпечують яскравість кольору від коренів до кінчиків волосся, нейтралізують небажані жовті відтінки, забезпечують рівномірне тонування та живлять кожен сантиметр волосся, не обтяжуючи біля коренів. Засіб було створено для всіх типів блонду, сивого та темного волосся з висвітленими прядками для рівномірного тонування, позбавлення небажаних жовтих відтінків та яскравості кольору. Причому новинка ідеально підходить як фарбованому, так і натуральному волоссю.

10 покупок для догляду за волоссям на осінь: must have - Фото 7

Dsd De Luxe Antiseborrheic Treatment 1.3

Пілінг Dsd De Luxe Antiseborrheic Treatment 1.3 створено, щоб у буквальному сенсі освіжити голову. Його формула створена на основі комплексу фруктових кислот, саліцилової кислоти, пудри з кісточок абрикоса і рослинних екстрактів. За допомогою цих супергероїв засіб активно очищає шкіру, надає себорегулювальний ефект, усуває кератоз, попереджає появу лупи та поступово зменшує випадання волосся.


Джерело матеріала
loader