Том Голланд і Метт Деймон зіграють разом у новому фільмі Крістофера Нолана
Том Голланд і Метт Деймон зіграють разом у новому фільмі Крістофера Нолана

Том Голланд і Метт Деймон зіграють разом у новому фільмі Крістофера Нолана

Режисер Крістофер Нолан запросив до себе у новий проєкт зірку фільмів про Людину-павука Тома Голланда, який складе компанію лавреату премії «Оскар» Метту Деймону.

Том Голланд і Метт Деймон зіграють разом у новому фільмі Крістофера Нолана - Фото 1

Голланд приєднався до касту нового дуже секретного фільму Нолана, який той зніме для кіностудії Universal Pictures, як повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Раніше стало відомо, що акторський склад цього майбутнього фільму Нолана очолить Деймон, проте його роль, як і роль Голланда тримається у таємниці. Нещодавно Деймон зіграв у блокбастері Нолана «Оппенгеймер», який отримав 7 премій «Оскар», включаючи нагороду за Найкращий фільм року.

Джерела, близькі до проєкту, кажуть, що події наступної стрічки видатного голлівудського режисера не будуть розгортатися у наш час (але не уточнюється, чи перенесе нас Нолан у минуле, як в «Оппенгеймері», чи и вирушимо з ним у майбутнє, як в «Інтерстелларі»).

Нолан сам написав сценарій до цього фільму, зйомки якого відбудуться у 2025 році, і буде також продюсувати його разом зі своєю дружиною Еммою Томас.

Том Голланд і Метт Деймон зіграють разом у новому фільмі Крістофера Нолана - Фото 2

Нещодавно Голланд розповів, що вже читав чорновий сценарій супергеройського екшну «Людина-павук 4», де він повернеться в ролі Пітера Паркера.

Не дивлячись на те, що Нолан поки не розголошує назву свого майбутнього фільму, повідомляється, що він вийде в світовий прокат 17 липня 2026 року.

Джерело матеріала