В Чернівцях оголошено архітектурний конкурс. Проєкт переможця втілять у міському середовищі
В Чернівцях оголошено архітектурний конкурс. Проєкт переможця втілять у міському середовищі

В Чернівцях оголошено архітектурний конкурс. Проєкт переможця втілять у міському середовищі

Департамент урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради оголошує про проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного бліцконкурсу. Ознайомитись з умовами й членами журі можна за посиланням

  • Конкурс триватиме два місяці: з 10 жовтня по 10 грудня 2024 року.
  • Інформування та реєстрація учасників триватиме з 10 по 31 жовтня 2024 року.
  • Проєктування відбуватиметься з 31 жовтня по 2 грудня 2024 року.
  • Підбиття підсумків журі – з 2 по 10 грудня 2024 року.

Мета конкурсу полягає у пошуку унікального та ергономічного рішення для дизайну елементів благоустрою міста. Переможцям конкурсу присуджуються премії, а найкращий проєкт втілять у міському середовищі.

Учасниками конкурсу можуть бути архітектори, дизайнери, спеціалісти з архітектурного середовища, скульптори, художники, а також студенти творчих спеціальностей.

Для участі в конкурсі необхідно оформити письмову заявку, вказавши прізвище, ім’я, по батькові автора або керівника колективу, контактну інформацію, поштову та електронну адреси.

ВАЖЛИВО: заявки подаються до департаменту урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради за адресою: 58008, м. Чернівці, вул. Богдана Хмельницького, 64-А, або на електронну пошту [email protected]. Проєкти, подані без заявки, будуть позначені як «Поза Конкурсом» і не братимуть участь у змаганні. Участь у конкурсі є безоплатною, реєстраційний внесок не стягується.

Призовий фонд конкурсу становить 200 000 гривень. Першій премії присуджується 100 000 гривень, другій – 60 000 гривень, третій – 40 000 гривень.

  • #Архітектура
  • #Чернівці

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader