4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах

4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах

Останні три роки workation, або робота під час відпочинку, стала невіддільною частиною життя для багатьох людей, зокрема в Україні. Можливість поєднувати професійні обов’язки та релакс на природі відкрила нові горизонти для тих, хто прагне зберегти продуктивність без втрати якості життя. У світі, де віддалена робота стала нормою, workation дозволяє не лише ефективно працювати, але й відпочивати, заряджаючись енергією природи.

Звісно, найкращі умови для такого відпочинку — це можливість зануритися в природу, відчути її спокій і гармонію. Ідеальним місцем для цього є Карпати — регіон, де мальовничі пейзажі, чисте повітря та автентична культура створюють найбільш сприятливе середовище для workation.

Шеф-редакторка сайту ELLE.UA Світлана Кравченко знайшла ту саму локацію, де можна відпочити від міської метушні та одночасно продуктивно працювати. І нарахувала щонайменше чотири причини, чому новий комплекс УЛІС у Карпатах підійде і для workation, і для повноцінного перезавантаження.

4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 1

Усамітнення

УЛІС.Ворохта — це про тишу, спокій та можливість втекти від буденних турбот. Комплекс із 12 будиночків розташований так, аби забезпечити гостям максимальне усамітнення. Тут ви не зустрінете галасливих компаній чи метушливих сусідів, бо кожен будиночок інтегрований у природу таким чином, щоб подарувати вам відчуття повної ізольованості. Ідеальне місце для тих, хто шукає перезавантаження та прагне спокою.

4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 2
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 3
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 4
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 5

4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 6

Єднання з природою

З вікон і терас будиночків УЛІС відкриваються неймовірні панорамні види на смереки та схили Карпатських гір, зокрема на гору Кострич. 360-градусний огляд довколишніх краєвидів дозволяє повністю зануритися в тишу й терапевтичну красу. Тут є можливість досліджувати мальовничі маршрути різної складності — від легких прогулянок до сходжень на вершини. Чисте повітря та гірські стежки заряджають енергією та спокоєм, а природа стає найкращим компаньйоном для вашого відпочинку.

4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 7

4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 8
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 9
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 10

Вивчення локальної культури

УЛІС пропонує гостям не лише усамітнення та природу, а й насичену програму для дослідження гуцульської культури та місцевих традицій. Полонина Борсучина, яка розташована неподалік, є ідеальним місцем для активної прогулянки. Маршрут починається біля церкви Різдва Богородиці у Ворохті й веде до полонини, де ви зможете побачити традиційний побут пастухів і скуштувати свіжу бринзу, приготовану за давніми рецептами. Будьте готовими, що весь шлях займе близько чотирьох годин (16 км), проте неймовірні краєвиди справді того варті.
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 11

При нагоді варто відвідати також музей «У трембітаря». Тут ви не тільки дізнаєтеся про побут гуцулів, але й зможете спробувати свої сили у грі на трембіті. Вхід до музею коштує символічно, а про візит можна домовитися, зателефонувавши засновнику музею, музиканту Миколі Ілюку, за номером +38 (097) 484-53-80.

Тим, хто хоче глибше зануритися в атмосферу Карпат, УЛІС рекомендує екскурсії з досвідченим гідом Василем Кобилюком, який покаже найкращі місця Верховини, полонини, а також познайомить із локальними ремісниками та митцями. Для організації екскурсії телефонуйте до туристично-інформаційного центру Верховини або напряму до гіда за номером +38 (050) 673-84-90.

4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 12
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 13
4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 14

Відпочинок з домашнім улюбленцем

Не варто турбуватися про те, де залишити свого хвостика на час вашого відпочинку чи workation — у pet-friendly-комплексі УЛІС щиро раді всім гостям. Спільні прогулянки лісовими стежками та відпочинок на природі принесуть задоволення не тільки вам, але й вашим тваринам. В УЛІС дбають про ваш спільний комфорт, тож посуд, рушники й навіть кошик зі смаколиками для котів та собак — невіддільна частина сервісу, яка зробить ваше перебування тут максимально зручним і позбавленим будь-яких побутових клопотів.

4 причини відвідати новий комплекс УЛІС у Карпатах - Фото 15


Джерело матеріала
loader