2 листопада Євген Хмара виступить у Львові в супроводі симфонічного оркестру
2 листопада Євген Хмара виступить у Львові в супроводі симфонічного оркестру

2 листопада Євген Хмара виступить у Львові в супроводі симфонічного оркестру

У суботу, 2 листопада 2024 року, у Львівській національній опері відбудеться два благодійні концерти відомого українського піаніста та композитора, віртуоза, творця наймасштабніших інструментальних шоу в країні Євгена Хмари – у супроводі симфонічного оркестру та за участі зіркових гостей – популярної співачки Ірини Федишин та співачки ODARA (дружини Євгена). Початок шоу – о 15:30 та 19:00.

Євген Хмара руйнує стереотипи про інструментальну музику. Його концерти – це не камерне виконання класичних творів на фортепіано, а масштабні авторські шоу у супроводі симфонічного оркестру та рок-бенду, що викликають захоплення у публіки. Сама музика наповнена сенсами буття та здатна переносити в часі та просторі. Кожен концерт Євгена Хмари – це справжня звукова феєрія.

Євген Хмара
Євген Хмара

У творчому доробку музиканта – сім студійних альбомів. Його виконавські вміння в музичній імпровізації настільки потужні, що він отримав Голлівудську премію імпровізаторів. Крім того, Євген Хмара – єдиний представник України, хто має статус YAMAHA ARTIST, яким володіють такі світові зірки, як ELTON JOHN, JUSTIN TIMBERLAKE та інші.

Оцінити видатні навички та талант музиканта можна буде наживо у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької уже 2 листопада (субота).

Євген Хмара
Євген Хмара

Від початку повномасштабного вторгнення Євген дав понад 200 благодійних концертів на підтримку Збройних Сил України. Його концерти відбуваються по всьому світу, бо інструментальна музика не має меж. Утім, свої наймасштабніші шоу музикант завжди робить в Україні.

Концерти 2 листопада у Львівській опері також будуть доброчинними – у співпраці із благодійним фондом «Мрії збуваються»: кожен придбаний квиток – це донат на допомогу ЗСУ й наближення України до перемоги.

Квитки на шоу Євгена Хмари у Львівській опері 2 листопада доступні онлайн: https://lviv.kontramarka.ua/uk/evgen-hmara-79404.html

 Галина ГУЗЬО

Джерело матеріала