Гурт O.Torvald презентував кліп "Хейту На Зло", в якому знявся ветеран Олександр Терен
Гурт O.Torvald презентував кліп "Хейту На Зло", в якому знявся ветеран Олександр Терен

Гурт O.Torvald презентував кліп "Хейту На Зло", в якому знявся ветеран Олександр Терен

"У нульових ми всі дивилися канал MTV. Ми бачили яскраві кліпи про рок-зірок, про скейтборди, про тусовки до ранку і дух свободи. Ми з O.Torvald завжди мріяли зняти кліп "по панк-року" - і ось нарешті ми це зробили. Ми досягли цієї мрії хейту на зло2, – йдеться у дописі.

Відео кажуть, присвячується "всім тим маленьким панкам та панк-рокершам, які тусувалися у 2000-х і виросли на скейт-панк культурі".

Головний герой кліпу - "Холостяк" Терен, показує своїм прикладом, як важливо ніколи не здаватися.

"Звичайно, першочергово я погодився на зйомку в цьому кліпі тому що хочу, щоб якомога більше людей бачили людей з інвалідністю в усіх сферах життя, у всіх сферах активностей, в тому числі медіа. Люди з інвалідністю - це велика частина нашого суспільства, невідʼємна від культури та медіа", - розповів Будько, пише РБК.

Довідково

Ветеран з Рівненщини Олександр "Терен" Будько, який втратив на війні з РФ ноги зіграв головну роль у кліпі. До слова він учасник шоу "Холостяк".

Олександр Будько пішов добровольцем захищати країну 24 лютого 22 року. За пів року став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ". Під час бойових дій втратив обидві кінцівки. Після протезування веде активний спосіб життя, є призером міжнародних змагань "Ігри Нескорених", а також  співавтором та ведучим YouTube-проєкту "Відвал ніг, або All інклюзив".   Станцював у США в балеті "Жизель" з українською трупою The United Ukrainian Ballet.

 



Джерело матеріала
loader