/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F207%2F3cfa2e599fa4afa3d7d75e6c3255e2b5.jpg)
Незвичний рецепт кави “по-козацьки”
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F207%2F3cfa2e599fa4afa3d7d75e6c3255e2b5.jpg)
Не знаю чи дійсно козаки пили казу за цим рецептом і, чесно кажучи, сам не пробував, але, разом з незмінним партнером Торговою Маркою Кава Старого Львова, хочу поділитися ним за вами. Якщо хтось спробує – напишіть, бо самому цікаво.
Отож, сам рецепт не складний і час потрапляє в шлунок наших дегустаторів у рзних варіаціях. Подаю першоджерело.
Інгредієнти для приготування:
• 0,25 л міцної кави
• 0,25 л червоного вина
• 3 чарки горілки
• цукор за смаком
Спосіб приготування: всі продукти змішують, розливають у чашки або склянки, і подають на стіл.
Ця кава, як і всі напої, що містять алкоголь, має сильну дію, і приймати її у великих кількостях не рекомендується.
Роман МЕТЕЛЬСЬКИЙ
