Влітку на Великій Васильківській у Києві відкрилося азійське бістро Tachinomi від ресторатора Алекса Купера. Фото та відео інтер’єру опублікувала компанія Expolight, яка відповідала за освітлення.
Раніше у цьому приміщенні розміщався ресторан «Адель».
«Проєкт почався як маленька раменна біля “Селяму“, де ми забрали приміщення під його розширення. Перший поверх був маленький, буквально “нора”, яку не можна було задіяти під основний проєкт, тому ми вирішили зробити експериментальний проєкт, але в дорозі телятко підросло», — розповідає Купер.
За його словами, команда включно з шефом — наймолодша в його компанії, стажувалася у Парижі.
В інтер’єрі використано кімнатні рослини, дерев’яні меблі, старі дзеркала та ретро-телевізори.
У меню Tachinomi поєднуються тайська, японська та корейська кухні. Деякі позиції:
- кімчі — 160 гривень
- номі боул з тунцем — 485 гривень
- рамен — 415 гривень
- тайське каррі з судаком, креветками і рапанами — 590 гривень
- пад тай з креветкою — 385 гривень
- вонтони з креветками і куркою — 330 гривень
- теплий коктейль Neko з японським віскі та обліпихою — 240 гривень
- #Ресторан
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті