Євген Клопотенко розробив гаряче меню для «Укрзалізниці»
Євген Клопотенко розробив гаряче меню для «Укрзалізниці»

Євген Клопотенко розробив гаряче меню для «Укрзалізниці»

Ресторатор Євгеній Клопотенко зазначив у своїх соцмережах, що разом «Укрзалізницею» запустив гаряче меню в поїздах. Завдяки «інноваційним технологіям смак страв зберігатиметься таким, ніби їх щойно приготували».

Зараз меню тестують на наступних рейсах :

  • №351/352 Київ — Кишинів
  • №95/96 Київ — Рахів
  • №29/30 Київ — Ужгород
  • №4/3 Запоріжжя — Ужгород
Євген Клопотенко розробив гаряче меню для «Укрзалізниці» - Фото 1

В переліку страв – карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами та кримськотатарський плов з яловичиною. Вартість позицій: від 170 до 190 гривень.

  • #Укрзалізниця

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader