Як приготувати вдома каву з медом: вірусний рецепт, який підкорив мережу
Як приготувати вдома каву з медом: вірусний рецепт, який підкорив мережу

Як приготувати вдома каву з медом: вірусний рецепт, який підкорив мережу

Більшість людей купують каву з медом, але часом хочеться потішити себе чи несподіваних гостей чимось смачненьким. Таку каву можна приготувати й вдома, і сьогодні, нам з  незмінним партнером Торговою Маркою Кава Старого Львова, авторка матеріалу для видання Parade Джессіка Врубель розповіла, як приготувати збиту медову каву, яка підкорила мережу.

За її словами, для приготування кави зі збитим медом вам знадобляться лише три інгредієнти та один кухонний інструмент. Спочатку візьміть кілька порцій еспресо, мед, молоко і трохи льоду, а також міксер.

Після чого візьміть високу склянку або чашку та капніть на дно приблизно столову ложку меду. Потім додайте трохи гарячої кави та збивайте міксером до повного перемішування, це займе 1-2 хвилини. Додайте лід, долийте молоко та ще трохи еспресо.

“Мій перший ковток був дуже солодким порівняно з тим, до чого я звикла у ранковій каві (практично без цукру), але я швидко звикла до солодкості меду, доданого до еспресо, змішаного з ванільним мигдальним молоком у моїй склянці. Після другого ковтка я відчула, що справді посмакувала кавою в місцевій кав’ярні, а не тим, чим вона була насправді – чудовим лате, приготованим у піжамі в затишку власного будинку”, – додала Джессіка.

Сподіваємось вам сподобався цей рецепт і часом, коли кепсько на душі і нікуди не хочеться виходити з хати, ви зможете покращити собі настрій завдяки каві з медом.

Наталка СТУДНЯ 

Джерело матеріала
loader