5 простих секретів, які зроблять вашу паску неперевершеною
5 простих секретів, які зроблять вашу паску неперевершеною

5 простих секретів, які зроблять вашу паску неперевершеною

Навіть якщо ви маєте перевірений або отриманий у спадок рецепт паски, можна трішечки урізноманітнити великоднє меню. Ми зібрали секрети, які подружаться з будь-яким рецептом і абсолютно будь-яким тістом.

паска рецепт 2025

5 простих секретів, які зроблять вашу паску неперевершеною

1. Якщо у вас є настоянка шафрану, додайте в тісто половину чайної ложки — це зробить паску яскравою. Також, дуже збагатить смак паски цедра апельсина чи лимона.

2. Для більш насиченого смаку сухофрукти можна попередньо замочити в хересі, ромі або коньяку. Що більше часу проведуть сухофрукти в алкоголі, то смачнішими вони будуть у великодній пасочці.

3. Перед випіканням відкиньте вологі сухофрукти на друшляк, а потім легенько обваляйте в борошні, щоб вони краще розподілилися в тісті.

4. Щоб додати пікантності смаку, ще теплу паску можна просочити хересом, ромом або коньяком. Для цього візьміть шприц із великою голкою та впорскуйте алкоголь дуже повільно, даючи рідині гарненько розподілитися всередині м`якоті.

5. Спробуйте приготувати великодню паску зі шматочками чорного або молочного шоколаду: просто поріжте кожну часточку на чотири частини та додайте в тісто. Така пасочка особливо сподобається дітям.


Джерело матеріала
loader