«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом гарбузового крем-супу
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом гарбузового крем-супу

«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом гарбузового крем-супу

Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. 

Цього разу Стефано Антоніоллі знову перетворює прості продукти на страву з особливим смаком. Бренд-шеф BANKHOTEL LVIV ділиться рецептом гарбузового крем-супу, який пахне теплом та спокоєм. 

Інгредієнти для приготування:

Гарбуз

Яблуко

Кориця

Вершки

Оливкова олія

Цибуля

Часник

Насіння гарбуза

Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!

Джерело матеріала
loader