/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2Fd8ecbd41efd5c758c088583ef3f3d501.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом гарбузового крем-супу
Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується.
Цього разу Стефано Антоніоллі знову перетворює прості продукти на страву з особливим смаком. Бренд-шеф BANKHOTEL LVIV ділиться рецептом гарбузового крем-супу, який пахне теплом та спокоєм.
Інгредієнти для приготування:
Гарбуз
Яблуко
Кориця
Вершки
Оливкова олія
Цибуля
Часник
Насіння гарбуза
Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!
