/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2Fbdc750959556039315a7dec31d96e8cc.jpg)
Як це було: захід Building Tomorrow від бренду преміальної техніки Miele
Бренд преміальної побутової техніки Miele презентував особливу подію Building Tomorrow, призначену для дизайнерів та архітекторів.
У стильному просторі Miele Experience Center та за келихом ігристого гості обговорили майбутнє дизайну, роль інновацій у побуті та важливість звертати увагу на деталі.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ведучою заходу стала головна редакторка ELLE Ukraine та ELLE Decoration Ukraine Соня Забуга, а сама подія розпочалася зі слова генерального директора Miele Артема Сокольського.
![]()
![]()
Організатори також провели майстеркласи для гостей. Зокрема, суддя проєкту «Майстер Шеф» та засновниця Української Кулінарної Академії Ольга Мартиновська показала, як потрібно готувати американську вирізку з молодою вершковою картоплею. До неї приєднався шеф-сомельє флагманського магазину WINETIME Артем Лопатін, який провів дегустацію просекко Masottina, а також білого вина Sauvignon Blanc з Долини Луари та Нової Зеландії.
![]()
![]()
Пізніше на заході виступив експерт Miele Олег Вовченко, який розповів про догляд за келихами.
Подія завершилася десертом від кондитера Максима Пустовіта — полуничним морозивом з краплями витриманого впродовж 30 років бальзамічного оцту з Модени. Страву подали зі свіжою компресованою полуницею, базиліком та м’ятою.
![]()
![]()
![]()
У межах заходу гості першими дізналися про нові умови співпраці від бренду Miele, які допоможуть втілити найсміливіші рішення в інтер’єрі, а також відчути на дотик преміальні якість та стиль.
![]()
