«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом тунця татакі
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом тунця татакі

«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом тунця татакі

Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Новий випуск присвячений літній, оригінальній та неймовірно смачній страві — тунцю татакі із сальсою Верде.  

Готуватиме її шеф ресторану Citronelle Влад Кіндер. Він подаватиме страву на ексклюзивному посуді VIRA Concept від Марії Дідковської — засновниці Citronelle.

Інгредієнти для приготування тунця татакі: 

Тунець Акамі

Перець халапеньо

Кокосове молоко

М`ята

Кінза

Кріп

Базилік

Лимон

Лайм

Імбир

Оливки

Помідори

Оливкова олія

Перець, сіль

Покроковий рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Всі потрібні інгредієнти — у маркеті WINETIME. Нехай смакує!


Джерело матеріала
loader