/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F30510d58175e08d0181861c397165fca.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться рецептом потофе
Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується, і його новий випуск присвячений потофе (французькою — pot-a-feu) — вишуканій та ароматній страві французької кухні.
Готуватиме цього разу Влад Кіндер — шеф ресторану Citronelle. Він подаватиме страву на ексклюзивному посуді VIRA Concept від Марії Дідковської — засновниці Citronelle.
Інгредієнти для потофе:
Мʼясо кролика
Олія білого трюфеля
Савойська капуста
Фенхель
Цукіні
Морква
Корінь селери
Цибуля
Цибуля порей
Шпинат
Амандін (картопля)
Вершкове масло
Вершки
Гірчиця
Біле вино
Покроковий рецепт та секрети приготування від шефа — у відео. Всі інгредієнти для цієї страви ви знайдете в маркетах WINETIME. Нехай кожен шматочок дарує задоволення!
Мером Нью-Йорка став Зохран Мамдані — один із найбільш обговорюваних політиків року
Хмарочос
Відтепер «сер»: Девід Бекхем отримав титул лицаря від короля Чарльза у Віндзорі
Elle
Демі Мур повертає до трендів культову джинсову сукню з 90-х
Elle
У рейтинг Billboard США вперше потрапила ШІ-артистка
Ukraine Art News
Кендалл Дженнер — королева «голих» образів: згадуємо найвідвертіші сукні моделі, які обговорювали всі
Elle
«Важливо бути готовим до викликів». Інтерв’ю з оперною зіркою Ольгою Кульчинською про творчий шлях і не тільки
Elle
Королева Гелловіну: Гайді Клум приголомшила публіку моторошним образом Медузи з рухливими зміями
Elle