В Києві проведуть гастроподію Young Chefs, де досліджуватимуть, як формується гастрономічна ідентичність міста
В Києві проведуть гастроподію Young Chefs, де досліджуватимуть, як формується гастрономічна ідентичність міста

В Києві проведуть гастроподію Young Chefs, де досліджуватимуть, як формується гастрономічна ідентичність міста

В Києві проведуть гастроподію Young Chefs, де досліджуватимуть, як формується гастрономічна ідентичність міста - Фото 1

16 вересня у Києві вдруге відбудеться Young Chefs: подія, що збирає шефів, власників ресторанного бізнесу та всіх, хто цікавиться гастрономією.

Захід відбудеться у КВЦ «Парковий», Паркова дорога 16а. Квитки можна придбати за посиланням.

Цьогорічна тема — URBAN, тож у центрі уваги будуть гастрономічні ландшафти, міські екосистеми, різні полюси ресторанної сцени, пам’ять і пошук нових смаків.

На Chefs Scene відбудуться воркшопи від шефів нової генерації: Іллі Сьоміна, Антона Яцука, Наді Носкової, Юрія Білень, Олексія Дворкіна, Данила Онуфрієва, Тимура Габуєва та Руслана Мірошніченка. Вони говоритимуть про попапи, спільноти, вуличну їжу, бістрономію, пошук продуктів і шлях шефа у великому місті.

Вперше на головній сцені пройде Pastry Jam Session — виступ, під час якого чотири шефині (Катерина Краус, Інна Даценко, Ірина Давиденко, Аніта Левчук) готуватимуть десерти, присвячені різним містам України.

На Food Talks обговорюватимуть важливі проєкти та досвіди: Мер’ям Йол і Наталя Артюшенко презентують «Лавку деокупації», а Микита Чумаков розповість про досвід роботи шефом у війську.

Food Chat включатиме дві панельні дискусії з інсайдерами ресторанної індустрії. Теми: багатофункціональні простори (Сенс, Avangarden, UnderWu, Foodoteka) та заклади, що створюють спільноти й реалізують соціальні проєкти (Urban Space 100, Misto Café, Кудрявка, Community Café).

Крім головної сцени, працюватимуть дві лабораторії. У Chefs Lab — лекції від шефів Дмитра Кривошапа, Вадима Гербута, Євгенія Мензелевського, а також виступи Лілії Абдулкадер і Дмитра Оселедця (проєкт «Колобок Бо»).

Вперше запрацює Creative Lab — креативна лабораторія для бізнесу за участі Влада Болсуна (select), Поліни Вишні (Vyshnia.agency) та фотографки й сет-дизайнерки Ольги Сосюри.

Буде зона попапів, а завершить подію мистецько-гастрономічний проєкт від Young Chefs та «Як ніколи» з концепцією Urban Aesthetics — графіті, мозаїки, монументи, переосмислені через їжу.

Young Chefs, як і інші проєкти компанії Hoteliero (Ukrainian Gastro Show, Chef-Chef, Be Wine, Barometer, Kyiv Whisky), традиційно підтримує сучасний центр протезування та реабілітації Superhumans.

  • #Київ

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Джерело матеріала
loader