Їжа
Усі секрети приготування ідеальної паски
Я вважаю, що найідеальніша паска: нжна,; пухка, наповнена соковитими родзинками. Смакота.
Приготування
Родзинки промийте і залийте вином на 2 доби. Перед роботою відцідіть, обсушіть. Перемішайте з 1 ст. Л. Вина.
Для опари перемішати тепле молоко, 10 г цукру, 70 г борошна та држджі. Залишити в теплом...
Cookorama
Літній бестселер: класична окрошка за рецептом шеф-кухаря ресторану BEEF
Elle
Смачний вальдорфський салат з куркою, горіхами та яблуками
Elle
Готуємо улюблену страву італійців: спагеті араб’ята
Elle
Готуємо дуже смачні солоні сирники
Elle
Салат із соковитою куркою, роменом й томатами
Elle
Літній салат з кабачком, м'ятою та селерою за 15 хвилин
Elle