Подорожі

Як смакувало міжвоєнне Рівне, або Гастротур у минуле

Як смакувало міжвоєнне Рівне, або Гастротур у минуле

Заєць з буряком і щука по-паризьки, індичка з чорницями і борщ моряцький, флячки, журеки і марципани… Гастрономічні дива на будь-який гаманець і смак. Але не тільки апетит до їжі “розігрівали” в клієнтів рівненські ресторації сто років тому. Міжвоєнні 1920-30-і називали епохою танго і джазу. А ще — ...
Photo Lviv
Join UP! виходить на польський ринок франчайзингу: перше агентство відкрили у Катовіце

Join UP! виходить на польський ринок франчайзингу: перше агентство відкрили у Катовіце

Хмарочос
Німецьке місто припинило вовозити сміття, якщо жителі неправильно його сортують

Німецьке місто припинило вовозити сміття, якщо жителі неправильно його сортують

Хмарочос
Ставок, який можна було зберегти, та Єва, яку встигли врятувати…

Ставок, який можна було зберегти, та Єва, яку встигли врятувати…

Photo Lviv
Фастфуд і ресторан в одному місці: власник «Галі Балуваної» запускає нову мережу закладів

Фастфуд і ресторан в одному місці: власник «Галі Балуваної» запускає нову мережу закладів

Хмарочос
У Великій Британії шукають експерта з життя і творчості Гаррі Стайлза через наплив туристів до його рідного села

У Великій Британії шукають експерта з життя і творчості Гаррі Стайлза через наплив туристів до його рідного села

Ukraine Art News
Київ накрила пилова буря: Гідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища

Київ накрила пилова буря: Гідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища

Хмарочос