Volvo Cars випускає новий S60 без дизельного двигуна
Volvo Cars випускає новий S60 без дизельного двигуна

Volvo Cars випускає новий S60 без дизельного двигуна

Новий седан Volvo S60, який буде представлений пізніше цієї весни, стане першим Volvo, що буде випущений без дизельного двигуна.

Це ще один крок до майбутнього без традиційного двигуна внутрішнього згоряння.

Всі нові моделі Volvo, випущені з 2019 року, будуть доступні із такими двигунами: м'який бензиновий гібрид, гібрид із двигуном внутрішнього згоряння (Plug-in) або повноцінний електромобіль.

Це найбільш широка лінійка електрифікованих двигунів в автомобільній галузі, та Volvo Cars стала першим традиційним автовиробником, який заявив про повну електрифікацію в липні 2017 року.

*Наше майбутнє електричне, і ми більше не будемо розробляти нове покоління дизельних двигунів*, - сказав Хакан Самуельссон (H*kan Samuelsson), президент і виконавчий директор Volvo Cars.

*Ми будемо поетапно відмовлятися від автомобілів із двигуном внутрішнього згоряння на користь гібридних версій бензину в якості перехідного варіанту, рухаючись до повної електрифікації.

Новий S60 є наступним кроком у цьому прагненні*.

Минулого місяця Volvo Cars зміцнила свою стратегію електрифікації, оголосивши, що до 2025 року повністю електричні автомобілі мають становити 50% своїх глобальних продажів.

Оголошення було зроблено на Пекінському автосалоні 2018 року, позиціонуючи Volvo як потужного гравця в Китаї, провідному світовому ринку електрифікованих автомобілів.

Новий S60, високоякісний сердньорозмірний спортивний седан, побудований на платформі, що була розроблена компанією Volvo – маштабованій архітектурі SPA, яка також лежить в основі нових автомобілів 90 і 60 серії, які отримали декілька нагород.

Найближчий родич S60, новий V60, був представлений на початку цього року в Стокгольмі.

Спочатку новий S60 буде доступний із 4-х циліндровими бензиновими двигунами Drive-E, а також із двома гібридними версіями бензинових (Plug-in).

У наступному році будуть представлені м'які гібридні версії.

Виробництво нового S60 почнеться восени цього року на новому виробничому об'єкті Volvo Cars у Чарлстоні, Південна Кароліна.

Завод у Чарлстоні стане єдиним місцем виробництва нового S60, відповідно дана модель буде в першу чергу доступна для американського ринку, а згодом і в інших країнах по всьому світу.

Джерело матеріала
loader
loader