Усик у Москві з'їв бургер Тіматі: відео
Усик у Москві з'їв бургер Тіматі: відео

Усик у Москві з'їв бургер Тіматі: відео

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBC, WBO, WBA і IBF Олександр Усик (15-0, 11 КО) на наступний день після перемоги у фіналі WBSS над Муратом Гассиевым (26-1, 19 КО) з'їв величезний бургер.

Насолоджувався фаст-фудом Усик у бургерній репера Тіматі в Москві.

Він зазначив ресторан у місцерозташування, також саме в цій бургерній їдять в чорних рукавичках.

Відзначимо, що відразу після бою Олександр позвилил собі порцію подвійного кебаба.

Звитяга Усика в МосквіЧемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (15-0, 11 КО) переміг володаря титулів IBF і WBA росіянина Мурата Гассієва (26-1, 19 KO) і таким чином завоював п'ять поясів головних боксерських організацій (WBO, WBC, IBF, WBA і пояс The Ring), та кубок легендарного Мухаммеда Алі.Усик став першим українським і четвертим в світі абсолютним чемпіоном світу, який володів чотирма чемпіонськими поясами.

Усик здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 120:108, 119:109, 119:109.Поєдинок Усик - Гассієв тривав усі 12 раундів, протягом яких Усик домінував в рингу, буквально розгромивши росіянина.

Гассієв просто не встигав за швидкістю рук і ніг Усика, який весь бій провів у високому темпі: як в атаці, так і в захисті.

Гассієв зізнавався в кутку, що просто не встигає за швидкістю українця, а його тренер Абель Санчес навіть пригрозив зняти його через бездіяльність.

Крім того, в кутку Усика був Анатолій Миколайович Ломаченко, який давав...

Джерело матеріала
loader
loader