Нардеп від “Слуги народу” назвала коронавірус «маркетинговим ходом»
Нардеп від “Слуги народу” назвала коронавірус «маркетинговим ходом»

Нардеп від “Слуги народу” назвала коронавірус «маркетинговим ходом»

Народний депутат від фракції Слуга народу Ольга Василевська-Смаглюк назвала «маркетинговим ходом» коронавірус COVID-19, від якого в Китаї померли 1367 осіб.

Loading...

Про це вона заявила в ефірі телеканалу НАШ, передає НАРОДНА ПРАВДА.

«У нашій фракції депутати розділилися на два табори: одні вважають, що коронавірус – це дійсно загроза, а інші – що це маркетинговий хід, щоб продати більше масок.

Я належу до другої категорії, вважаю, що це маркетинговий хід, але на всяк випадок запаслася респіраторами, купила 10 штук по 150 гривень, щоб було», – сказала Василевська-Смаглюк.

Вона підкреслила, що на вчорашньому засіданні Кабінету міністрів питання загрози коронавіруса взагалі не піднімалося.

За останніми даними, число загиблих від коронавіруса, який напередодні отримав офіційну назву COVID-19, становить 1 115 осіб.

Одужати вдалося 4 849 пацієнтів.

Більшість випадків захворювання та летальних випадків зафіксовано у центральній провінції Хубей, де цей вірус був вперше виявлений в грудні минулого року.

Як відомо, перший випадок зараження коронавірусом Covid-19 був зареєстрований у китайському місті Ухань 31 грудня 2019 року.

Тільки через тиждень влада Китаю підтвердили, що мова йде про новий вірус.

Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила міжнародну надзвичайну ситуацію у сфері охорони здоров’я у зв’язку з поширенням коронавіруса.

Теги за темою
Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader