Відзнака за анексію Криму: в Україну не пустили російського громодянина
Відзнака за анексію Криму: в Україну не пустили російського громодянина

Відзнака за анексію Криму: в Україну не пустили російського громодянина

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” не пустили в Україну громадянина Росії, який має нагороду за анексію Криму.

Росіянин прилетів 9 березня рейсом з Мінська в аеропорт “Жуляни”.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на державну прикордонну службу України.

Loading...

Під час заходів прикордонного контролю громадянин Російської Федерації 1965 року заявив, що прибув в особистих цілях, а також провести переговори з видобутку граніту.

Крім того, він повідомив, що є гендиректором одного зі ливарно-механічних заводів в РФ.

Проте в ході додаткової перевірки прикордонники встановили, що дана особа є членом політичної партії “Єдина Росія”, представником громадської ради при ГУ МВС РФ р.

Ногінськ, має нагороди від президента Росії і Держдуми РФ, Московської обласної думи, МЗС і силових структур, зокрема медаль “За повернення Криму”.

За результатами прикордонного контролю прикордонники відмовили іноземцю в пропуску через кордон і заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки в інтересах забезпечення національної безпеки України.

Про те, що трапилося поінформували Службу безпеки України.

Затримувати росіянина чомусь не стали і в той же день повернули зворотним рейсом у Мінськ.

Як повідомляється, в Україну намагався потрапити Карен Арутюнян, директор ливарно-механічного заводу в Ногінську Московської області.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла:.

Російська Федерація незаконно розмістила в тимчасово окупованому Криму ракети з ядерними боєголовками, а також літаки, які можуть їх нести.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що Україна не зможе повернути аннексированный Росією Крим військовим шляхом, проте врешті-решт півострів неодмінно повернеться Україні.

Теги за темою
Крим Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader