Бойовики на Донбасі обстріляли позиції ЗСУ з забороненого озброєння, є жертви
Бойовики на Донбасі обстріляли позиції ЗСУ з забороненого озброєння, є жертви

Бойовики на Донбасі обстріляли позиції ЗСУ з забороненого озброєння, є жертви

Війна на Донбасі.

Міноборони України.

ins{.

За минулу добу, 10 березня, бойовики на Донбасі порушили режим припинення вогню 17 разів і обстріляли українські позиції з забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони.

Зокрема, поз позиціям ЗСУ був відкритий вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також із протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Також по нашим військовим стріляли снайпери.

Зазначимо, що вісім обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", а саме:.

три обстріли поблизу населеного пункту Піски - із протитанкового ракетного комплексу було випущено дві ракети, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї;.

поруч з селом Новоселівка Друга - з міномета калібру 82 мм випущено 10 мін, а також вівся обстріл з гранатометів різних систем;.

по околицями Авдіївки було випущено п'ять мін з міномета калібру 82 мм, а також стріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї;.

поблизу Василівки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї;.

в районі населеного пункту Павлопіль вівся снайперський вогонь;.

неподалік Широкіно - з мінометів калібру 82 мм випущено 11 мін.

Також дев'ять обстрілу противник здійснив у районі оперативно-тактичної угруповання "Північ", а саме:.

два рази поблизу Горіхово - з мінометів калібру 120 мм ворог випустив 10 хв, з 82 мм міномета випущено п'ять хв, а також вівся обстріл зі станкового протитанкового гранатомета;.

неподалік від населеного пункту Хутір Вільний - з мінометів калібру 82 мм випустили 10 хв, а також зафіксовано обстріл з автоматичних гранатометів станкових і великокаліберних кулеметів;.

в районі Новоолександрівка - з міномета калібру 120 мм випустили дві міни, а також зафіксовані три постріли з станкового протитанкового гранатомета;.

поруч з Луганським - з мінометів калібру 82 мм випущено дев'ять хв, а також противник вів обстріл з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів;.

неподалік Миронівського - з 120-мм міномета випущено дві міни;.

поруч з Новолуганским і Залізним вівся обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;.

в районі Новгородського - з міномета калібру 82 мм випущено чотири міни, а також вогонь вівся з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На всі ворожі обстріли підрозділу Об'єднаних сил давали прицільний вогневий удар.

Також бойовики тричі здійснювали провокаційні обстріли з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї в районі ділянки розведення військ №3 Богданівка - Петровське.

Підрозділу Об'єднаних сил вогонь не відкривали, дотримуючись режим тиші.

Крім цього, в результаті обстрілу ворожих наших позицій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще один отримав поранення.

З початку цієї доби, 11 березня, бойовики вогневої активності не виявляли, втрат серед наших військових немає.

Теги за темою
війна Донбас Війна на Донбасі
Джерело матеріала
loader
loader