Доба в районі ООС: 6 обстрілів, поранено українського військовика
Доба в районі ООС: 6 обстрілів, поранено українського військовика

Доба в районі ООС: 6 обстрілів, поранено українського військовика

ins{.

За минулу добу на Донбасі бойовики 6 разів порушили перемир'я, внаслідок обстрілів один український військовик дістав поранення.

Про це повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

"Чотири обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", а саме: два рази поблизу населеного пункту Лебединське - з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 11 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поруч з населеним пунктом Славне - зі станкового протитанкового гранатомета - 5 пострілів, а також противник здійснив обстріл з великокаліберного кулемета; неподалік Новомихайлівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів, а також противник вів вогонь із стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

"В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли, а саме: неподалік Горіхового- з 82-мм міномета - 8 мін;.

поруч з Кримським - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім цього, противник здійснив обстріл з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї в районі ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське", - додали в штабі.

За минулу добу в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Від початку поточної доби бойовики 3 рази обстріляли позиції українських військовиків.

"В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" було зафіксовано один обстріл, а саме: поряд з Березовим - з гранатометів різних систем.

Два обстріли було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ", а саме: поблизу Новолуганського - з міномета калібру 82 мм - 3 міни, а також було зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік від населеного пункту Шуми - з 120-мм мінометів - 6 мін, 24 міни з мінометів калібру 82 мм, а також противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів", - заявили в штабі ООС.

За поточну добу втрат серед українських військових немає.

Теги за темою
ООС
Джерело матеріала
loader
loader