Український дипломат заразився коронавірусом
Український дипломат заразився коронавірусом

Український дипломат заразився коронавірусом

Зафіксовано перший випадок захворювання українського дипломата в одній з країн світу.

Loading...

Український дипломат в одній з країн світу заразився коронавирусною інфекцією, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ України.

Через зараження співробітника закордонні дипломатичні установи тимчасово, на один тиждень з неділі, 15 березня, до п’ятниці 20 березня 2020 року включно, переходять на особливий режим, який передбачає дистанційну форму роботи зі зверненнями громадян та посилену обробку запитів громадян.

“На жаль, у нас вже зафіксовано перший випадок захворювання дипломата в одній з країн світу.

Закордонні дипломатичні представництва тимчасово переходять на дистанційний режим роботи, щоб зберегти здатну мережу допомоги українцям по всьому світу”, – заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Особлива форма роботи передбачає, що дипломатичні установи за кордоном продовжать здійснювати свої функції в дистанційному режимі крім форс-мажорних випадків, де потрібні негайні консульські дії і функції, особливо пов’язані з пандемією, повідомили в прес-службі МЗС.

Також Міністерство фінансів України з понеділка, 16 березня переводить частину співробітників на дистанційну роботу з метою зниження ризиків поширення коронавіруса.

Теги за темою
Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader