Доба в районі ООС: Бойовики застосували міномети і кулемети, втрат серед українських військовиків немає
Доба в районі ООС: Бойовики застосували міномети і кулемети, втрат серед українських військовиків немає

Доба в районі ООС: Бойовики застосували міномети і кулемети, втрат серед українських військовиків немає

ins{.

В районі бойових дій на Донбасі за минулу добу бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи міномети, гранатомети і кулемети.

Про це повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Схід" було зафіксовано шість обстрілів, а саме: поряд з Березовим - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; неподалік Старогнатівки - з міномета калібру 82 мм - 5 мін; поблизу Павлополя - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; тричі в районі населеного пункту Піски - з мінометів калібру 82 мм - 11 мін", - йдеться в повідомленні.

"Три обстріли було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ", а саме: поблизу Новолуганського - з міномета калібру 82 мм - 3 міни, а також було зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік від населеного пункту Шуми - з 120-мм мінометів - 6 мін, 24 міни з мінометів калібру 82 мм, а також противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів; поруч із Зайцевим - з міномета калібру 120 мм - 3 міни.

Крім цього, противник здійснив обстріл зі стрілецької зброї ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське", - відзначили в штабі ООС.

14 березня внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців не було.

Від початку поточної доби бойовики двічі обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" було зафіксовано один обстріл, а саме: в районі населеного пункту Піски - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів.

Також один обстріл було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ", а саме: поблизу Луганського - з автоматичного станкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - повідомили в штабі.

Від початку поточної доби один український військовослужбовець отримав дотичне вогнепальне кульове поранення руки.

Військового доставили до військово-медичного закладу, де йому оперативно було надано належну медичну допомогу.

Теги за темою
ООС
Джерело матеріала
loader
loader